Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 10 Luty 2006, 17:31 Podróże
Myślę, że każda z Was chciałby podróżować, ja też...
Dlatego chciałabym, żebyście się podzieliły swoimi marzeniami.
Ja marzę o Nowej Zelandii i Bali...
Poza tym pokażę Wam zdjęcie zrobione przez moją teściową na St. Maarten.
Wysepka jest tak mała, że jak samoloty startują to Ci DOSŁOWNIE nad głową latają
Chciałabym to na własne oczy zobaczyć....
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Lubię podróżować, jednak nie miałam okazji jakoś zbyt wiele, jedynie trochę w Europie. Zakochałam się w Pradze i Kopenhadze, są to miasta, w których (poza Wilnem), chętnie bym zamieszkała na stałe
ja kocham podróżówać, i nie będe ukrywała że podróżuje bardzo dużo.Z Wilnem mam miłe wspomnienia bo właśnie tam 2 lata temu między mną i P. po raz pierwszy coś zaiskrzyło. Kocham bardzo Rzym tylko, że teraz mam w pamięci ten z pogrzebu Jana Pawła II szary i mokry...nie tylko od deszczu.
A co do NARAZIE nie spełnionych marzeń to zdecydowanie Tajlandia.
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 931 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 10 Luty 2006, 21:36
mi się marzy Finlandia poza tym że jest śliczna to mam powody osobiste=], i Tybet ahhh marzenie =]
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Wysłany: 10 Luty 2006, 22:34
Ja polubiłam podróżowanie przez rodziców. Pierwszy raz zabrali mnie ze sobą jak miałam chyba 2 czy 3 lata. Jeździliśmy w wakacje głównie do Słowacji i na Węgry.I tak co 2 lata. Potem prawie siłą (strasznie mi się tęskniło za domem) wysyłali mnie na kolonie. Dzięki nim wiem jak pachnie górskie powietrze i jakimi fajnymi stworzonkami są mezudy w morzu.
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 10 Luty 2006, 23:30
a Mi narazie marzy się zwiedzenie kilku miejsc w Australii
a poza tym to przejście po ulicach Manhattanu, zwiedzenie Watykanu, wyjazd na jakieś studia do Portugalii, Szkoła baletowa w Rosji lub Austrii, miesiąc poślubny w najlepszym hotelu w Egipcie i oblukanie ślicznych krajobrazów Japonii uwielbiam zapach kwiatu wiśni
no i to na początek na tyle...z czasem mi się zmieni
landrynka mam ciocie w Austarlii
Za granic,a była pierwszy raz w Londynie czekając na samolot do Egiptu
Spedzilam tam ponad tydzien ogladając fimy.. bo byłam jako jury na fesiwali filmowym w Kairze..
ahh ale to było w 2001 r. i niewiele pamiętam..
Rok temu byłam na wycieczce klasowej Praga-wiedeń-Bratysława
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum