Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 7 Luty 2007, 01:16
Zapisuję się. Na coś. Nie wiem dokładnie jeszcze na co ani gdzie, ale się zapiszę Niestety nie będzie to basen Raczej siłka albo jakiś fitness... Tylko muszę popytac gdzie są zniżki dla studentów a najlepiej gdzie za darmo można
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5054 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 14 Maj 2007, 21:00
Niemal zapomniałam, jak wspaniałym sportem jest jeździectwo
Jeździliśmy sobie z T. w sobotę i wczoraj i było prze-cu-dow-nie!
uwielbiam kontakt z końmi. uwielbiam czuć ich ciepło, ich pewność, ich mądrość i siłę.
lubię jadąc na koniu mówić do niego i widzieć, czuć, że mnie słucha.
lubię widzieć i czuć, że reaguje na mnie.
uwielbiam to uczucie, kiedy jadę przez łąkę lub las, i nic mnie nie obchodzi. słychać tylko odgłos kopyt i śpiew ptaków. jedziemy razem, ale każdy sam na sam ze swoim koniem.
uwielbiam czuć radość konia, kiedy przyspieszam, i to, jak się zgrywamy.
wczoraj pierwszy raz od dawna poczułam tę niesamowitą radość z jazdy. swobodę. zgranie z ruchem zwierzęcia
tylko tak umiem to opisać.
uwielbiam To!
i niesamowicie mnie cieszy, że Jego to cieszy w podobnym stopniu i tak samo sprawia Mu frajdę :]
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5054 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 15 Maj 2007, 08:17
ale jeździsz DiBi???
bylismy koło Wyszkowa, we wsi Budziska, koło Łochowa w gospodarstwie agroturystycznym
kocham, kocham... to moje niespełnione marzenie
a teraz jest szansa, że będę jeździć częściej chcemy tam jeździć conajmniej raz w miesiącu tylko 25zł/h!
Ja z moim M w ten weekend zrobiłam sobie dwie długie wycieczki rowerowe. A że mieszkam na wsi w prześlicznym pagórkowatym otoczeniu, gdzie jest sporo ścieżek przez łąki, pola, lasy i obok stawów to wycieczki były bardzo przyjemne. Tak mam taśmę do fitness i skakankę, więc trochę poćwiczę wieczorem.
No i cieszę się na wakacje, bo brat buduje basen w ogrodzie, a że mieszka obok, więc się wypływam za wszystkie czasy
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3137
Wysłany: 15 Czerwiec 2007, 14:52
spacerki, bieganie do autobusu i niejednokrotnie za autobusem może za jakiś czas kupie rower ale to po zmianie zamieszkania, acha i jeszcze umiem sportowo jeżdżę samochodem
Wysłany: 24 Kwiecień 2008, 17:09
Czy ktoras z Was trenuje jogging?
Ja chce zaczac ciekawe na ile starczy mi cierpliwosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum