Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13112 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 7 Luty 2006, 10:21 Sport to zdrowie moje drogie :)
No, co ze sportami? Ktoras cos uprawia? namietnie badz calkiem amatorsko? Sporty letnie, zimowe, aerobik?
Moją miłością jest narciarstwo - niestety tylko amatorsko więc raz do roku (już niedługo!) kocham to. kocham śnieg, słońce, dobry humor i zabawę na nartach.. niepowtarzalny klimat.
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 9513 Skąd: warszawa
Wysłany: 7 Luty 2006, 10:58
hmm, z tymi sportami, to ciężko raczej będzie :] staram się ruszać, bo wtedy dużo lepiej się czuję. od października w miarę regularnie chodzę na pilates, głównie ze względu na kręgosłup (i krzywy, i ból potrafi dokuczyć), poza tym to poprawia sylwetkę. widzę, że moje ciało jest bardziej jędrne itd :]
oprócz pilates chodzę też na aerobik z elementami salsy - to głównie dla zabawy, dobrego humoru, fajnej muzyki i po to, żeby się porządnie zmęczyć :] polecam!
Ja polecam step na który chodzę od niedawna. Własnie wczoraj byłam poraz kolejny i musze przyznac -myslałam ze wypluje płuca po pierwszych 15 minutach a ogólnie trwa to półtorej godziny ale za to pózniej wspaniale sie czuję-tak lekko i tak przyjemnie zmęczona. Wyładowuje tam cała swoją energię. Naprawde polecam
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Wysłany: 7 Luty 2006, 13:06
ja jedynie rowerek latem. kiedyś lubiłam pływać, całkiem niezłe wyniki uzyskiwałam (na tle klasy ), ale teraz to się juz kompletnie rozleniwiłam [smilie=jezyk2.gif] .
_________________ Testuję produkty Alpro soya
"Albo go kocha albo się uparła.
Na dobre, na niedobre i na litość boską."
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 4057 Skąd: Białystok
Wysłany: 7 Luty 2006, 13:42
ja tańczę zawodowo już od 9 lat (kiedyś oczywiście amatorsko)
hip hop i funky super sprawa naprawdę
uwielbiam się ruszać i akrobatykować
najfajniejsze są emocje podczas zawodów, festiwali zwłaszcza ogólnopolskich czy międzynarodowych,ale też podczas pokazów, bali czy innych imprez itp
teraz w kwietniu jedziemy na Mistrzostwa Polski a później na Mistrzostwa Świata do Niemiec
dla mnie to jeden z najfajniejszych sportów i chyba nigdy z tego nie zrezygnuję
a w przyszłości mam zamiar założyć własne zespoły i dalej kształcić się w tej dziedzinie
Naprawdę zachęcam!!!
a co do innych sportów to aerobic, rolki i rower ale te 2 ostatnie to nie pamiętam kiedy były
Pomogła: 7 razy Wiek: 29 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 7 Luty 2006, 16:14
Zaczynam już o 7 rano : biegiem z 6 piętra, potem 15 minut na rowerku do stacji (bez względu na pogodę ) no i tak codziennie w tą i spowrotem. Windy używam tylko jak mam ciężką torbę z zakupami.
No i w poniedziałki 1h aqua-aerobiku.
I widze, że nawet takie drobiazgi jak wejscie na 6 piętro schodami czy 30min na rowerze daje mi bardzo dużo Nie trzeba płacic wielkiej kasy za fitnescluby, ale po prostu wykorzystywać każdą sytuację, zeby się poruszać
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 925 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 7 Luty 2006, 18:44
ja strasznie lubie sporty zespołowe siatkówka np. ze szkoły mi to zostało bo wtedy strasznie śmiesznie było się pośmiać albo powkurzać jak ktos grać nie umie=]. ale w liceum szczególnie rozleniwiłam się=/. choć przez miesiąc 2 razy dziennie na jogę-fajnie było tylko czemu to takie drogie?=/
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2270 Skąd: Radom
Wysłany: 7 Luty 2006, 22:10
Ja ze sportów to najbardziej lubię : wyczynowe lezenie przed telewizorem ( niepokonana jestem w tej konkurencji) długodystansowy sen ( nawet do 14 ) marudzenie na wszystko (mistrz wagi piórkowej) i pare innych
a tak serio to pływam czasem jak jest lato
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum