Pomogła: 7 razy Wiek: 29 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 19 Lipiec 2006, 11:55
Ja już od 2 lat mam Nokię 7250 i jużbym chciala ją zmienić...
Co prawda strasznie ją lubię bo ma aparat i radio (<-za radio ją najbardziej lubię) ale już mi się znudziła. A jak będę zmieniać to albo na Nokię, albo na Sony Ericsson
to moja:
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Pomogła: 1 raz Wiek: 98 Dołączyła: 06 Lut 2005 Posty: 6467 Skąd: znad odry i wisły :)
Wysłany: 19 Lipiec 2006, 19:25
Ja mam Philips 362. Kupilam go, bo kosztowal zeta z Orange Mix, a ja potrzebowalam telefonu na gwalt, a no i jeszcze robi zdjecia. Po pewnym czasie sie okazalo, ze nedzne, ale i tak uzywam go glownie do esow i dzwonienia. Ma kijowy slownik, ktorego przy PL i ENG nie da sie wylaczyc i dlatego zazwyczaj ustawiam go na francuski. Kiepsko brzmi. Do tego jeszcze oderwala mi sie wajcha (w torbie jakas ksiazka ja przygniotla) i ciezko ja czasem obsluzyc. Wyglada tak:
Poprzednio mialam jakas motorole, ktora zajechalam strasznie (miedzy innymi otwieralam wino jej antenka i sie zlamala), az w koncu pewnego dnia wysunela mi sie z reki i przestala dzialac. Tak tez rozstalam sie z Era A jeszcze wczesniej mialam jakiegos Alcatela
_________________ People, what's with all the evil misery?
Wiek: 25 Dołączyła: 03 Kwi 2006 Posty: 943 Skąd: prawie Warszawa
Wysłany: 19 Lipiec 2006, 23:55
reenatka napisał/a:
ja też mam 6610i od ok 1,5 roku. W sumie kupiłam go bo mi się podobał, a moja stara motorola juz baterie miała zjechaną i nie trzymała. nie kupowałam w jakiejs promocji tylko sama za jakies większe wtedy pieniądze. Teraz mozna kupic taniej.
Tak jak reenatka często słucham radia bardzo przydatne, choć często gubi falę.
jakos nie mogę się przekonać do telefonów z klapką, zawsze myślę ze są dla mnie zbyt delikatne i oberwę klapke
jakos nie mogę się przekonać do telefonów z klapką, zawsze myślę ze są dla mnie zbyt delikatne i oberwę klapke
Mój LG juz tyle przeszedł ze szkoda słów Moje dziecko jak tylko go dorwie w swoje łapki rzuca nim namietnie i jak do tej pory nic mu nie jest na szczescie wiec az takie delikatne nie są
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 12:11
A ja mam nowy telefon i jak na razie spisuje sie świetnie, bardziej mi pasuje niż tamta Motorola:)
Jesli chodzi o moja telefonową historię, to pierwszym moim telefonem była Nokia 3210. Pamiętam jaka byłam zachwycona przy zakupie, mój pierwszy telefon. Potem "zachorowałam" na Siemens C55 i w końcu naciagnęłam mamę, żeby kupiła go w abonamencie. Wzielam aparat i wlozylam do niej pre-paid, a mama wziela ten abonament. Potem tata przedluzyl umowe i dostal nowy aparat-Motorola L7, który sobie "przywłaszczyłam" (no moze nie do konca, tata mi go oddal z wlasnej woli:P). Jednak po 2 miesiącach użytkowania stwierdziłam, ze chce go sprzedać i kupic Sony-Ericsson (zawsze na niego polowałam), ktorego w Plusie nie było. No i teraz ciesze sie moim wymarzonym telefonem;)
_________________ Останусь теплом на губах,
Останусь пламенем в глазах,
Я для тебя останусь - светом
Ostatnio zmieniony przez Nixie 5 Sierpień 2006, 17:14, w całości zmieniany 1 raz
radio, mp3, aparat 3.2 Mpix, bluetooth, IrDA, EDGE, pamięc wew 144 MB (możliwość rozszezenia kartą MMC do 4 GB), video (AVI, 3GP, MOV, MPG)....
...tych funkcji nie posiada :D Czekam az sie abonament skonczy (phi, ratem 12 mieisiecy jeszcze) i biore coś fajnego...bardziej rozrywkowego. Kiedyś uważałem, że telefon ma służyć tylko do dzwonienia, ale od czasu kiedy montowane sa dobre aparaty foto (2 Mpix i wiecej) i odtwarzacze mp3 zmieniłem zdanie ;)
_________________ okrutny waginator w natarciu !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum