Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Telefon
Autor Wiadomość
Mimiru 
Za późno na leczenie

Wysłany: 19 Lipiec 2006, 11:21   

SunFlower napisał/a:
ja telefonów z klapką nie lubię :roll: . miałam kiedys jeden dawno temu i już mi starczy.

ja już też nie :(

niby miał mi się ekran nie porysować a jest gorzej niż w mojej nokii 3510i; po2 latach 1 ryska, w obecnym cały ekran, od otwierania !!!

NIGDY WIECEJ KLAPKI!

Rosemary 
Junior Administrator

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 19 Lipiec 2006, 11:33   

Ja miałąm Nokię 3200 i bardzo mi się podobał, bo był wytrzymały, kolorowy, ładnie brzmiał, miał niezły aparat fot. i radio Ale mi go ukradziono :(

Teraz mam Siemensa M55, posklejany i z porysowanym wyświetlaczem, bo brat się zlitował i oddał mi swój ;)

Z Nokii byłam bardzo zadowolona, jak tylko uciułam to sobie kupię chyba taki sam.

Kikker 
Przyjaciel Forum
ObiGyn in Spe

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 19 Lipiec 2006, 11:55   

Ja już od 2 lat mam Nokię 7250 i jużbym chciala ją zmienić...
Co prawda strasznie ją lubię bo ma aparat i radio (<-za radio ją najbardziej lubię) ale już mi się znudziła. A jak będę zmieniać to albo na Nokię, albo na Sony Ericsson

to moja:

imbir 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 19 Lipiec 2006, 19:25   

Ja mam Philips 362. Kupilam go, bo kosztowal zeta z Orange Mix, a ja potrzebowalam telefonu na gwalt, a no i jeszcze robi zdjecia. Po pewnym czasie sie okazalo, ze nedzne, ale i tak uzywam go glownie do esow i dzwonienia. Ma kijowy slownik, ktorego przy PL i ENG nie da sie wylaczyc i dlatego zazwyczaj ustawiam go na francuski. Kiepsko brzmi. Do tego jeszcze oderwala mi sie wajcha (w torbie jakas ksiazka ja przygniotla) i ciezko ja czasem obsluzyc. Wyglada tak:

Poprzednio mialam jakas motorole, ktora zajechalam strasznie (miedzy innymi otwieralam wino jej antenka i sie zlamala), az w koncu pewnego dnia wysunela mi sie z reki i przestala dzialac. Tak tez rozstalam sie z Era :) A jeszcze wczesniej mialam jakiegos Alcatela :)

Rosemary 
Junior Administrator

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 19 Lipiec 2006, 22:08   

To były czasy - można było wino otworzyć przy pomocy telefonu kom. :mrgreen: a teraz takie delikatne robią ;>

anula 
Kataryna

Wysłany: 19 Lipiec 2006, 23:55   

reenatka napisał/a:

ja też mam 6610i od ok 1,5 roku. W sumie kupiłam go bo mi się podobał, a moja stara motorola juz baterie miała zjechaną i nie trzymała. nie kupowałam w jakiejs promocji tylko sama za jakies większe wtedy pieniądze. Teraz mozna kupic taniej.
Tak jak reenatka często słucham radia :) bardzo przydatne, choć często gubi falę.

jakos nie mogę się przekonać do telefonów z klapką, zawsze myślę ze są dla mnie zbyt delikatne i oberwę :lol: klapke

iskierka666 
Gaduła

Wysłany: 21 Lipiec 2006, 11:12   

anula napisał/a:

jakos nie mogę się przekonać do telefonów z klapką, zawsze myślę ze są dla mnie zbyt delikatne i oberwę :lol: klapke

Mój LG juz tyle przeszedł ze szkoda słów :roll: Moje dziecko jak tylko go dorwie w swoje łapki rzuca nim namietnie :? i jak do tej pory nic mu nie jest na szczescie :twisted: wiec az takie delikatne nie są :wink:
Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!

czarna róża 
Gaduła

Wysłany: 28 Lipiec 2006, 19:25   

ja mam nokie 3100 i ostatnio kupilam do niej obudowe w prosiaczki :D

Nixie
Kataryna

Wysłany: 3 Sierpień 2006, 12:11   

A ja mam nowy telefon i jak na razie spisuje sie świetnie, bardziej mi pasuje niż tamta Motorola:)

Jesli chodzi o moja telefonową historię, to pierwszym moim telefonem była Nokia 3210. Pamiętam jaka byłam zachwycona przy zakupie, mój pierwszy telefon. Potem "zachorowałam" na Siemens C55 i w końcu naciagnęłam mamę, żeby kupiła go w abonamencie. Wzielam aparat i wlozylam do niej pre-paid, a mama wziela ten abonament. Potem tata przedluzyl umowe i dostal nowy aparat-Motorola L7, który sobie "przywłaszczyłam" (no moze nie do konca, tata mi go oddal z wlasnej woli:P). Jednak po 2 miesiącach użytkowania stwierdziłam, ze chce go sprzedać i kupic Sony-Ericsson (zawsze na niego polowałam), ktorego w Plusie nie było. No i teraz ciesze sie moim wymarzonym telefonem;)

Ostatnio zmieniony przez Nixie 5 Sierpień 2006, 17:14, w całości zmieniany 1 raz  

waginator
Nieśmiały Użytkownik

Wysłany: 5 Sierpień 2006, 15:46   

moj tel. jest dopiero wypas !!!!

radio, mp3, aparat 3.2 Mpix, bluetooth, IrDA, EDGE, pamięc wew 144 MB (możliwość rozszezenia kartą MMC do 4 GB), video (AVI, 3GP, MOV, MPG)....

...tych funkcji nie posiada :D Czekam az sie abonament skonczy (phi, ratem 12 mieisiecy jeszcze) i biore coś fajnego...bardziej rozrywkowego. Kiedyś uważałem, że telefon ma służyć tylko do dzwonienia, ale od czasu kiedy montowane sa dobre aparaty foto (2 Mpix i wiecej) i odtwarzacze mp3 zmieniłem zdanie ;)

Odpowiedz do tematu