Dla mnie nokia n70 była zdecydowanie za duża, zawsze byłam zwolenniczką noki, ale do czasu. Teraz mam samsunga z400 (taki rozsuwany), ma pewne wady i niedogodności (np. wygaszacz na którym nie widać nieodebranych połączeń czy smsów), ale już się przyzwyczaiłam i jest ok.
jaką taryfę <i jaką sieć w ogóle> poleciłybyście mi i D.?
chodzi o to:
żeby było tanio
chcemy MAXYMALNIE wydawać 50 zł na miesiąc. nie zależy nam na super extra nowych telefonach.
narazie mamy orange go na kartę i jest do bani. nie ma żadnych ciekawych ofert.
aha! no i chciałabym zachowac swoj numer <ale chyba teraz to nie jest problem>
macie coś ciekawego?
z góry dzięki
Wysłany: 20 Luty 2008, 15:50
Mi się niedługo umowa kończy ale nie zmienie telefonu przywykłam do mojej poczciwej 3100
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 931 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 23 Marzec 2008, 18:59
ma ktoś z waszych znajomych, lub wy może ,nie wiem nokie 5200? fajna jest?
dobra. parszywy leń ze mnie. spojżałam na stronę wcześniej i Oleczka ją ma. napiszesz coś więcej?
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum