Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Telefon
Autor Wiadomość
iskierka666 
Gaduła

Wysłany: 17 Lipiec 2006, 13:58   Telefon

Tak sobie mysle ze chyba nie ma wsród nas osób które nie posiadają własnego telefonu komórkowego (a moze jednak sie mylę? 8) ) wiec pochwalcie sie dziewczynki jaki to posiadacie sprzet i na co najbardziej zwracałyscie uwage wybierajac go :) ? Jaką spełnia fynkcję tzn czy wasz telefon ma wam słuzyc tylko i wyłacznie do dzwonienia i pisania smsów czy tez lubicie jakies dodatkowe bajery (wiecie np aparat itp :wink: )!

Ja mam LG C3310 z klapeczką

:) Ma aparat ale robi marne zdjecia :? Poza tym jest zgrabny i wystarczy mi aby napisac smsa i zadzwonic :wink: wiecej mi nie trzeba :wink: Jak sie juz naumiem jak tu wstawic jego foteczke to to zrobie a tymczasem czekam na wasze posty :)
Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!

rosel 
Moderator

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 17 Lipiec 2006, 14:13   

Ja mam Samsunga E300kupiłam go przedewszystkim dlatego że był ładny;p Maświetny wyświetlacz ,robi super zdjęcia które moge mieć zawsze ze sobą. Używam go głównie do dzwonienia i smsów.
A dzwonek mam Sugarbabes Push the button ;p

Ostatnio zmieniony przez rosel 17 Lipiec 2006, 15:07, w całości zmieniany 1 raz  

iskierka666 
Gaduła

Wysłany: 17 Lipiec 2006, 14:19   

rosel napisał/a:

A dzwonek mam Sugarbabes Push the button ;p

Od razu przypomina mi sie ta reklama :lol:
Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!

mała mi 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 17 Lipiec 2006, 15:03   

iskierko czy to ten?

iskierka666 
Gaduła

Wysłany: 17 Lipiec 2006, 16:28   

mała mi napisał/a:
iskierko czy to ten?

Tak mała mi to ten :D Dziekuje,wyreczyłas mnie :D
KOBIETA - aha!

Sheva 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 18 Lipiec 2006, 11:59   

Ja wczesniej mialam Nokie 8210
Teraz mam Nokie 6610i dostałam ja od brata :) ale to tylko dlatego ze on bral sobie telefony na firme i swoj na abonament oddał mi. W sumie jak narazie mi odpowiada, wazne ze ma radio bo moge w podrozy sobie sluchac:) ale w grudniu pewnie zmienie na nowszy model.Jak tylko mi sie skonczy umowa.
wyglada tak:

Nixie
Kataryna

Wysłany: 18 Lipiec 2006, 13:20   

A ja mam motorole L7. Kupiłam niedawno i jestem bardzo zadowolona:) ma fajny aparat, mp3, gry. Dokupiłam sobie karte pamięci i moge przechowywać setki zdjęć, filmików i innych bajerów. jestem z telefonu bardzo zadowolona:)

Ostatnio zmieniony przez Nixie 29 Lipiec 2006, 09:05, w całości zmieniany 1 raz  

kasik25 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 18 Lipiec 2006, 16:10   

A ja dostalam na urodziny malenka Nokie 6111 (i jestem tej firmie wierna od kilku lat) - tez ma fajne bajerki

Mimiru 
Za późno na leczenie

Wysłany: 18 Lipiec 2006, 16:14   

a ja nienawidze mojego telefonu :evil:
mam LG C1100 i jest okropny!!! niedosyć że bardzo słabo łapie zasięg (wcześniej Nokia nie miała w tych samych miejscach żadnego problemu) to jeszcze się zawiesza tak, że aż muszę baterie wyjmować... nigdy więcej! jak tylko będę mogła przechodze powrotem na jakąś nokie

SunFlower 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 18 Lipiec 2006, 21:09   

ja telefonów z klapką nie lubię :roll: . miałam kiedys jeden dawno temu i już mi starczy.

obecnie posiadam zenka (siemensa) C65 ;) , którego mam ostanio ochotę wyrzucić przez okno bo duperk strasznie któtko baterie trzyma. poza tym wiesza się i wyłącza kiedy tylko chce ale mimo to...lubię go :smt082 .przyzwyczaiłam sie do niego i czuję sentyment do siemensów.gdybym mogła to bym go wymieniła ale umowe mam jeszcze na ponad pol roku, a w razie kompletnej awarii mogę się spokojnie przerzucić na nokię 6030 lub 3100 bo se leżą w domu(zamieniłambym go sobie już wcześniej ale tamte nie mają aparatu a ja bez niego ani rusz ;) ).

"Albo go kocha albo się uparła.
Na dobre, na niedobre i na litość boską."

Odpowiedz do tematu