Wiek: 23 Dołączyła: 03 Kwi 2006 Posty: 853 Skąd: prawie Warszawa
Wysłany: 16 Czerwiec 2006, 19:20
ja lubię wyglądać po prostu dobrze i ubieram sie stosownie do okazji, jednak powiedziałam Misiakowi ze jeśli chodzi mu o spódniczki, które ledwo zakrywają 4 litery, to sie w nie nie wcisnę.
na lato mam kilka zwiewnych spódniczek, ale stawiam na wygodę. top, rybaczki lub shorty to idealny strój dla mnie. Dużo ruchu, rower i te sprawy wymagają wygody i komfortu.
_________________ Zakochani, bez pamięci jak my, zakochani
Tak tym szczęsciem bez miary pijani,
Nie do wiary po prostu, że można sie kochać aż tak.
Zakochani, choćby przyszło nam wszystko utracić,
jeszcze zawsze miłością bogaci,
Nie do wiary po prostu, że można sie kochać aż tak.
moj ulubiony ciuszek- moja rozowa zwiewna sukieneczka! niestety nie nadaje sie na kazde okazje, jedynie na elegantsze randki, wazniejsze wyjscia;) jest cudowna, ma kroj na merlin, czuje sie w niej tak kobieco, podkresla moja indywidualnosc, jest raczej rzadko spotykanym krojem, co ja mowie.. rzadko spotykane to jest to, ze kobieta w naszych czasach chodzi w sukienkach! moje kochane kobitki! nie dajmy sie zrobic na faceta, pamietajmy zawsze o naszej kobiecosci i wyrazajmy ja nawet w najdrobniejszym szczegole!!!:) pozdrawiam
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5054 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 1 Lipiec 2008, 17:51
mój stanik
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum