Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 931 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 26 Styczeń 2006, 19:30 ulubiony ciuch
to znow ja ;] i kolejny temat mam dla was dziewczynki...was ulubiony ciuch. czyli to w czym czujecie sie najlepiej, najwygodniej, najpiekniej. super elegancka sukienka a moze stary powyciącany dres? =]
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
ooooojjj
ulubiona czapka-najchetniej bym w niej chodziła nawet w upały
ulubione botki w kostkę-tyle juz z nimi przezyłam
a naj naj naj bardziej ulubionym ciuchem jest: sukienka fioletowa,dopasowana i taka luzacka ale sexi
i dżinsiaki
wlasciwie to z kazdej czesci garderoby mam cos ulubionego_figi,stanik,skarpetki...no wszystko wszystko
Wysłany: 26 Styczeń 2006, 20:06
*mam ulubioną kurtkę jeansową z kapturkiem, którą kupiłam kiedyś, kiedyś na wakacjach.
*mam ulubione jeansy, które mimo iż mają 2 lata to mogłabym chodzic w nich non-stop. to jedyny krój spodni jaki mi naprawdę pasuje.
i ulubioną torbę mam i skarpetki w paski i staniczek (taki kremowy )
a ja(głównie buty;p)
2 pary martensow w kwiatki
czułenka kupione w hiszpani z takim smiesznym żółto-różówym kwiatkiem na przedzie
moje zielone szpiczaste kozaczki:]
militarna czapka z daszkiem zamszowa (stosunkowo nowy nabytek)
kutrka z BENNETONA taka dwustronna biała z naszyciami smiesznymi
heh troche tego jest;]
Piżama Praktycznie każda, ulubiona polarowa z gepardzimi cętkami Na taką pogodę idealna. I skarpetki muszą byc koniecznie. Lubię dziwne. Największym hitem były takie pachnące bananami, które wciąż z rozrzewnieniem wspominam i chyba o nich nawet pisałam A poza tym to lubię skarpetki mojego taty, albo Mojego. Praktycznie cały rok chodzę w skarpetkach, tylko w upały noszę sandały <ale fajnie brzmi> czy tam klapki <najchętniej japonki> i wtedy skarpetek nie wkładam. Ale do spania i tak cały rok
ja też uwielbiam skarpetki
mało mam takich "normalnych", głównie w dziwnych kolorach, z pięcioma palcami, specjalne skarpetki na prawą i lewą nogę
jestem skarpetkowym ludkiem
i też cały rok śpie w skarpetkach
mam ulubiony dres bawełniany (nie żaden kresz ani inne takie) do noszenia w niedziele i inne leniwe dni... a tak poza tym to brązowe sztruksy - moja miłość ostatniego miesiąca
a tak poza tym to lubie ubierać się bardziej wygodnie niż elegancko
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum