Wysłany: 3 Listopad 2005, 18:27 czy w moczu sa plemniki??
Juz nie wiem co mam myslec mam nadzieje ze ktos mi pomoze.Ostatnio moj chlopak nie umyl rak po korzystaniu z ubiokacji wiem ze troche moczu polecialo mu na reke a pozniej ta sama dlonia dotykal moich miejsc intymnych(a dokladniej wlozyl "tam " palca) i teraz martwie sie ze jestem w ciazy:( blagam Was odpowiedzcie co o tym sadzicie
Nie, w moczu nie ma plemników. One sobie siedzą w spermie, której wytrysk następuje, kiedy mężczyzna ma orgazm <dla odróżnienia mocz jest przejrzysty o barwie słomkowej, a sperma biała i nieprzezroczysta>
A i owszem. W moczu mogą być plemniki. I czesto się zdarza, że przy analizie moczu panów w opisie pojawia się zapis: pojedyncze plemniki w polu widzenia. Ale nie martwiłabym się tym. Ciąża z takiego powodu raczej Ci nie grozi.
Bo może się zdarzyć coś takiego, że mocz był oddawany, kiedy jeszcze w pobliżu ujścia cewki moczowej były plemniki (na członku, po wytrysku).
A swoja drogą ciekawi mnie, skąd ta dziewczyna wiedziała, że mocz poleciał mu na rękę...
Aż mnie dziwi że odpowiadacie tak spokojnie... moja pierwsza reakcja była podobna do Kikkera, a potem pomyślałam jak sknerek.... co przyznał jej się, że się obsikał?? (hehehe, sorki nie mogłam się powstrzymać )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum