Wysłany: 12 Sierpień 2009, 20:08 Peknieta prezerwatywa i wytrysk do wewnatrz
WITAM WSZYSTKICH!
Na wstepie przepraszam za brak znakow polskich-jestem od jakiegos czasu za granica i laptop w zwiazku z tym posiada tylko oby alfabet na klawiaturze.
Chciala podzielic sie z Wami najnowszym info z mojego zycia.Otoz niecala godzine temu doszlo do stosunku. Pierwszy raz po odstawieniu tabletek, postanowilsimy, ze uzyjemy prezerwatywy.Skonczylo mi sie ostatnie op. tabletek Yasminelle, a ostatni okres mialam mialam ok. 23ego lipca.Dzis ironicznie dla calej sytuacji bylam u lekarza i wypisal mi recepte na nowe opakowania pigulek. Uprzedzil jednak, zebym byla ostroznado tego czasu uzywajac prezerwatyw.
Los chcial, ze nicale 2 h pozniej znalazlam sie w dziwnej sytuaji z pknieta prezerwatywa-dokladnie caly czubek odpadl, prawdopodobnie pod cisnieniem. Co o tym myslicie? Postinor?
no to jutro po pracy szoruje do lekarza.......w Anglii maja inne odpowiedniki Postinoru, ale raczej dzialaja podobnie. No wlasnie.....ile mam czasu?Jakie sa dzialania uboczne??
Pierwszą tabletkę Postinoru należy przyjąć jak najwcześniej po stosunku.
Czas na zażycie pierwszej tabletki nie może przekroczyć 72 godzin. Jeśli przyjęcie pierwszej tabletki nastąpiło później niż 1 godzinę po stosunku, to po 12 godzinach należy przyjąć drugą tabletkę.
W przeciągu 2-3 dni po przyjęciu tabletki mogą wystąpić nudności, wymioty, bóle i zawroty glowy, krwawienia i plamienia.
Skuteczność Postinoru Duo zmniejsza się z upływem czasu od stosunku (95% po przyjęciu w ciągu 24 h, 85% po przyjęciu w ciągu 24-48 h a 58% po przyjęciu w ciągu 48-72 h)
_________________ ...Du bist das Beste, was mir je passiert ist...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum