GabiRaf to słowo, które bierzesz za "prezerwatywy" to miało być raczej "przerywany"
tak czy siak to igranie z ogniem
rany julek, jak czytać nie umiem sorki (ale obciach)
ale podpisuje się... przerywany to wyliczanka i stres, który dla faceta może skończyć się problemami w łóżku. A poza tym w płynie przedejakulacyjnym plemniki mogą być, więc i ciąża może się zdarzyć...
Jeśli nie chcesz dziecka bądź odpowiedzialna, zabezpieczajcie się, a nie grajcie w ruletkę.
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2250 Skąd: Radom
Wysłany: 22 Marzec 2006, 23:57
Śmigaj po tabletki kobitko , dzięki przerywanemu mam dwóch wspaniałych bratanków
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
taka_nowa Gość
Wysłany: 1 Kwiecień 2006, 00:55
śmigłam po tabletki, lekarz kazał wczesniej zrobić badania(i b. sie cieszę)mam za wysoka prolaktynę, boje się, ze mogę miec kiedys problemy z zajsciem w ciąze, nie chcę brac tabletek bo wtedy moze byc jeszcze gorzej, juz wole miec teraz dziecko(chociaz oczywiscie wolałabym za 2 lata jak studia skoncze)
hmm... z prolaktyną to tak jest, że ma się problemy z zajściem jak się nic z tym nie robi
a jak się robi to się bierze bromergony czy inne takie i nie przeszkadza to również brać pigułek (moja znajoma tak nawet musi bo z hormonów siadła jej nie tylo PRL)
co do przyszłego zajścia w ciąże - po leczeniu u lekarza poziom prolaktyny powinien się unormować i wtedy jesteś jak najbardziej płodna. Ważne jednak by nie zaniedbać leczenia!
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum