Jak to działa? Przeczytałam na ulotce, że posiada jakiś środejk znieczulający, czy coś podobnego.
Nie wiem za bardzo na czym to polega. Moj chłopak za to bardzo na te prezerwatywy narzekał, ja w sumie też. Mówił, że orgazm jest bardzo stłumiony i że nigdy ich już nie kupi (a kupił przez przypadek, bo wziął pierwsze lepsze i uciekł ze sklepu ;P)
Dokładnie. Prezerwatywy przedłużające stosunek zawierają środek znieczulający. Dzięki temu niektórzy mężczyźni mogą dłużej właśnie dzięki przytłumieniu doznań.
Ja słyszałam,że gumki przedłużające stosunek są bardzo ciasne,tak mocno ściskają peniska że biedny nie może się zrelaksować i wytrysnąć,słyszałam dużo złych opini na temat tych gumek i wszyscy ich stosowania odradzali,czyli taki pic na wode fotomontażRazz
dodam,że najlepszym sposobem na przedłużanie orgazmu jest ćwiczenie silnej woli:) ja z moi robaczkiem mam na to pewien sposób,gdy sie kochamy i on czuje że dochodzi a mi jeszcze daleko,to wychodzi ze mnie i zaczyna pieścić całe moje ciało,jak się uspokoi to znowu wchodzi,obecnie żadko wychodzi,nauczył się opanowywać wytrysk i jest nam cudownie:D
_________________ a ty mi pokaż gdzie anioły wędrują po ziemi...
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 2 Sierpień 2006, 09:58
słoneczna księżniczka napisał/a:
Ja słyszałam,że gumki przedłużające stosunek są bardzo ciasne,tak mocno ściskają peniska że biedny nie może się zrelaksować i wytrysnąć,słyszałam dużo złych opini na temat tych gumek i wszyscy ich stosowania odradzali,czyli taki pic na wode fotomontażRazz
my probowalismy i nie zauwazylam zeby byly mniejsze od Durex classic...
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum