Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 931 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 18 Październik 2006, 08:26
no mi się też wydaje,że to widać. tak jak rosel mówi. naciskasz i jak znikąd nie uchodzi powietrze to jest ok. a swoją drogą jak bym dorwała takiego dowcipnisia to bym kazała mu do końca życia na moje dziecko płacić,a co!
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
powiem Wam,że tez słyszałam o tej akcji,jakaś maniaczka przekłuwała w kiosku gumeczki bo uważała,że za mało dzieci sie rodzi na świecie i wogóle,że gumki są be:/ ale sprawa ucichła,wiem że niedawno znowu cos takiego się zdarzyło,złapali ją,w gazecie o tym pisali,nie pamietam tylko w jakiej:/
ja kupowałam gumeczki w supermarkecie,bo tylko tam mają pepino a ja je lubiłam:) ale własnie jak ta akcja wróciła do opini publixcznej wystraszyłam sie i przeszliśmy na durexy kupowane w aptece wyłącznie,ale ciekawym jest sprawdzanie gumczek za pomoca scisniecia,spreawdze to;) możew róce do moich ulubionych gumeczek:D
_________________ a ty mi pokaż gdzie anioły wędrują po ziemi...
Ludzie za bardzo nie macaja gumek w rossmannie bo sa na bardzo widocznym miejscu, a wiekszość po prostu... się wstydzi Sama widziałam jak babka się gapiła na mnie raz, gdy wzięłam któreś z opakowań, żeby oblukać, bo nowe było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum