Wysłany: 16 Październik 2006, 19:05 w kioskach podobno dziurawią gumy dla zabawy!!!
Właśnie taką informację niedawno usłyszałam. Niefortunnie zbiegło się z pęknięciem prezerwatywy:)
całe szczęście biorę tabletki więc nie miałam się czego obawiać mam nadzieję. Wiem że gumki są przechowywane w warunkach idealnych, wlaściwie używane (kwestia wprawy ). Zastanawiam się czemu pękła??? myślałam o przerwie w tabletkach bo mamy ostatnio żadko okazję ale po tym wypadku straciłam pewność odnośnie prezerwatywy. Jakby nie tabsy umarłabym ze strachu, a jeszcze ten news o przebijaniu gum w kioskach... czy ktoś coś podobnego słyszał? czy to możliwe? wiem że w zasadzie wszystko jest możliwe....
No mnie P zawsze straszy że igiełką przekłuwają.A;e jest na to sposób:
a)kupować w aptece
b)ścisnąć opakowanie i sprawdzić czy gdzieś nie uchodzi powietrze.
to że w kioskach dziurawią nie wzięło się z niką - jak u władzy był ZchN, potem AWS to babcie, które nazywane by były teraz "moherami", urządzały akcje dziurawienia prezerwatyw w kioskach - podobno tak było, gazety się o tym rozpisywały
Teraz... kto wie?
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum