Ja mam tłuszczyk tu i tam, skóra nie najlepszej jakości i jędronsci, tak po ciązy sie dzieje ze skóra się wyciąga..
Moze sobie odessac tłuszczyk? A może taka nasza natura, tak jestesmy skonstruowani? A może wystarczy tylko dobra dieta, duzo ruchu?
Oczywiście krzywe nosy, brzydkie zęby... ale odssysanie tłuszczu i nowe piersi...?? A moze leczymy kompleksy?
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3198
Wysłany: 6 Kwiecień 2006, 15:17
Mysle ze w kazdej z Nas drzemie czastka egoistki. Czy mamy facetow: chlopakow, mezow czy tez nie, to i tak chcemy sie podobac. Jesli nie plci przeciwnej to chociaz sobie. Jak bardzo bysmy nie byly doskonale to zawsze chcemy cos zmienic- a to nos, a to brode, rozmiar biustu, czy moze nadmiar tluszczyku ktory sie odlozyl tu i owdzie Uwazam ze w poprawianiu siebie nie ma nic zlego - oczywiscie tak dlugo jak nie zmieniamy calej osoby. Wiadomo ze z kazda zmiana w wygladzie zewnetrznym niesie ze soba zmiane w naszym zachowaniu a byc moze i w naszej osobowisci. Poprawiajac swoj wyglad zewnetrzny stajemy sie bardziej otwarte, towarzyskie i smielsze. Chcac nie chcac zmieniamy nie tylko wyglad, ale i nasze postrzeganie siebie.
Oczywiscie ktos moze powiedziec ze zamiast poddawac sie operacji plastycznej wystarczy kilka razy wybrac sie na silownie, badz basen i nasz problem zostanie rozwiazany. Jednak mysle ze nie ze wszystkimi ludzmi to tak dziala. Niektorzy maja wieksze kopleksy i problemy niz ludzie potrafia sobie wyobrazic. czasami nawet najblizsza rodzina nie zdaje sobie sprawy co moze sie dziac w glowie bliskiego im czlowieka.
Ludzie chcacy zmienic swoje zycie chca nie tylko zobaczyc drastyczne zmiany - ale chca je zobaczyc natychmiast.
Tak wiec tak dlugo jak taka operacja niesie ze soba korzysci - chociazby takie poprawiajace nasze samopoczucie jestem jak nnajbardziej za.
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Wysłany: 6 Kwiecień 2006, 15:39
Ja bym nigdy w życiu nie podała się żadnej operacji plastycznej ani zabiegowi. Jak widzę te kobiety z extremalnych metamorfoz to dochodze do wniosku ze musialabym zwariowac aby znalezc sie na ich miejscu.
_________________ Останусь теплом на губах,
Останусь пламенем в глазах,
Я для тебя останусь - светом
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 931 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 6 Kwiecień 2006, 20:07
a ja bym bardzo chętnie coś z moim głupim kręgosłupem zrobiła. nawet nie wiecie jak mi się marzy żyć bez bólu i z...symetryczną talią
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum