Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2962
Wysłany: 30 Maj 2007, 07:57
dla mnie teletubisie bezpłciowe były, no ale... najwidoczniej się nie znam.
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3300 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 30 Maj 2007, 08:33
Moja Paula uwielbia teletubisie. Wiele razy oglądałam je razem z nią i nigdy mi do głowy takie głupoty nie przyszły.
Osobiście jestem, zazenowana cała sytuacją i beznadziejnościa polskieego rządu, ludzi, którym płacimy za robienie sobie z nas jaj.
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 30 Maj 2007, 13:49
ja tak samo nie komentuję..
kiiedyś uważałam że są bezpłciowe..ale potem po imionach doszłam do wniosku, że nie ..
a przeciez Tinky Winky ma tą torebkę po to żeby pakowac tam wszystko co znajdzie więc chyba to nie grzech, że ją ma a że damska..to jest bajka dla dzieci i wydaje mi się, że one tego tak nie postrzegają jako damską torebkę dla nich ważniejsze że coś do niej upycha niż sam jej krój
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3136
Wysłany: 1 Czerwiec 2007, 21:02
przykra smieszna sprawa dosc.. biedny Tinky Winky dla mnie ta bajka nic wiekszego nie wnosi jesli mozna nazwac to bajką.. ale moje dziecko raczej ogladałoby cos innego..
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1667 Skąd: warszawa
Wysłany: 3 Czerwiec 2007, 16:00
A dlaczego damska torebka u mężczyzny od razu ma oznaczać, że jest on gejem? Czy geje noszą damskie torebki? Nigdy nie widziałam żadnego geja z damską torebką, chyba że nosił ją swojej dziewczynie... Tylko czy wtedy aby na pewno jest gejem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum