Dziewczyny co wy na to? Podejrzewam ze kazda z was widziała ten film Jak wy zachowałybyscie sie w takiej sytuacji?Zgodziłybyscie sie ? Czy jednak nie!? A czy wasza druga połówka zdecydowałaby sie za taką kase oddac was na jedną noc???
Piszcie....
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Heh, po obejrzeniu tego filmu razem z R. rozmawialiśmy długo na temat... To naprawdę śliska sytuacja. On powiedział, że dla mnie by poszedł z jakąś kobitką, ale ja musiałabym się na to zgodzić. Ja w sumie sama nie wiem, z jednej strony czemu nie, ale czy nie zeżarłyby mnie wyrzuty sumienia, czy nie rozpadłby się nasz związek,... a może skończyłoby tak jak w filmie.... chyba za każdym razem finał takiej przygody może być inny?? Jednego dnia odpowiedziałabym, "pewnie że bym to zrobiła" innego dnia "za nic"
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 4 Marzec 2006, 08:44
gdyby propozycja spędzenia z kimśtam nocy dotyczyła mnie - czyli ja miałabym tę noc spędzić, to pewnie zgodziłabym się, bo wiem, że nie zrobiłabym tego co bohaterka filmu;)
a jeśli chodzi o J. - to nie zgodziłabym się za nic, bo jestem tak strasznie o niego zazdrosna:)
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum