eh nie wiem może to tylko ja jestem jakas inna i jestem gotowa robić dużo rzeczy dla "idei". Może za bardzo się przejumuje innymi ludzmi i często potem przez to cierpie.
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 13 Luty 2006, 21:30
wcale nie, ja tez zwracam na takie rzeczy uwage.
W sumie nie pamietam co sie dzialo u nas przed rokiem '89 ale wtedy to my bylismy tymi ocenzurowanymi chinczykami...
I wcale nam nie bylo milo, ze przez 50 lat caly swiat wypial na nas DUPE
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Chiny to zbyt duży rynek zbytu i źródło taniej siły roboczej, żeby zadzierać z nimi. Dlatego chociaż nie pochwalam podwójnych standartów, stosowanych właśnie głównie dla Chin, ale rozumiem takie postępowanie wielkich korporacji.
Wydaje mi się, że to politycy powinni pokazać przykład, może wtedy wielki biznes też by się zastanowił chwilę.
wcale nie, ja tez zwracam na takie rzeczy uwage.
W sumie nie pamietam co sie dzialo u nas przed rokiem '89 ale wtedy to my bylismy tymi ocenzurowanymi chinczykami...
I wcale nam nie bylo milo, ze przez 50 lat caly swiat wypial na nas DUPE
mysle dokładnie tak samo. I dziwie się ludziom którzy już o tym nie pamietają.Że jeszcze 20 lat temu nie mogłybyście czytać gazet, uczyć się PRAWDY i wiele innych rzeczy. Smutna prawda.
"Kto nie zna historii jest skazany na jej ponowne przeżywanie" głosi napis w Auschwitz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum