Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3416
Wysłany: 5 Lipiec 2006, 23:05
anula napisał/a:
raczej chyba nie
zawsze podobali i podobają mi się bruneci, a mimo wszystko mój misiak jest blondynem o brązowych oczach
a mi z kolei podobali sie zawsze blondyni z niebieskimi oczami - a moj misiek to ciemny blondyn chyba (bo coraz mniej tych wlosow ma) o cudnych niewinnych niebieskich oczetach
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Wysłany: 7 Sierpień 2006, 06:40
Pierwsza miłość... pierwszy dreszczyk emocji... pierwszy pocałunek siedzenie w parku i patrzenie sobie głęboko w oczy spogladając w swe odbicia i słuchając rytmu swych serc w namiętnym uscisku przy swietle gwiazd ... kazda miłość jest pierwsza
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Wysłany: 12 Sierpień 2006, 15:11
Ramzes napisał/a:
Pierwsza miłość... pierwszy dreszczyk emocji... pierwszy pocałunek siedzenie w parku i patrzenie sobie głęboko w oczy spogladając w swe odbicia i słuchając rytmu swych serc w namiętnym uscisku przy swietle gwiazd ... kazda miłość jest pierwsza
ale romantycznie...
ja chyba tak pieknie nie umiem pisac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum