Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3416
Wysłany: 29 Kwiecień 2006, 20:11 Pierwsza milosc
Czy pamietacie swoja pierwsza miłość - pełna pierwszych głębokich wzruszeń i porywów serca . Ja pamietam jak najbardziej ? Teraz, wydaje mi sie nieco idealistyczna. I pewnie taka pozostanie. Lubie wspominac tamte czasy, czasem z przyjemnoscia by sie do nich wrocilo. Ale my nie o tym....
A wy pamietacie?
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Wysłany: 29 Kwiecień 2006, 20:24
do mojej pierwszej miłości (chłopaka) podchodziłam bezkrytycznie.
teraz tłumaczę sobie to tym, że byłam niedoświadczona (heh jak to brzmi ), nie wiedziałam na czym polega zwiazek dwojga ludzi.
byłam ślepo zapatrzona w moją "drugą połówkę", nie zdawałam sobie sprawy, że on mnie krzywdzi itd.
teraz mam nauczkę i wiem, że w związku potrzebuję nie tylko czułości,uczucia ale też stabilizacji, bezpieczeństwa i SZACUNKU.
ja to kochaliwa byłam od dziecka . już w pięciolatkach cicho wzdychałam do takiego jednego , potem w podstawówce do znowu to innego...
takie dziecięce zauroczenia .
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3416
Wysłany: 29 Kwiecień 2006, 20:33
Ja nawet z moja pierwsza miloscia przyjaznilam sie dosc dlugo i pewnei byloby tak do tej pory gdyby sie nie ozenil (jego zonka strasznie zazdrosna byla o nasze kontakty i wiecznie mu afery robila) No coz... Sa pewnei i takie kobiety..
A wracajac do tematu... W moim przypadku to ja zawsze porzucalam facetow nawet jak ukladalo sie niezle i mysle ze wyplywalo to z poczucia niestabilnosci (w zwiazku) -wolalam porzucic kogos i byc moze skrzywdzic niz byuc porzucona i skrzywdzona.... zalosne co?:D
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 30 Kwiecień 2006, 16:56
SunFlower napisał/a:
do mojej pierwszej miłości (chłopaka) podchodziłam bezkrytycznie.
teraz tłumaczę sobie to tym, że byłam niedoświadczona (heh jak to brzmi ), nie wiedziałam na czym polega zwiazek dwojga ludzi.
byłam ślepo zapatrzona w moją "drugą połówkę", nie zdawałam sobie sprawy, że on mnie krzywdzi itd.
teraz mam nauczkę i wiem, że w związku potrzebuję nie tylko czułości,uczucia ale też stabilizacji, bezpieczeństwa i SZACUNKU.
jakbym mówiła o swojej pierwszej prawdziwej miłości, byłam z nim prawie 2 lata i tego okresu żałuję najbardziej w moim życiu bo tylu łez nigdy nie wylałam
a taka dziecięca miłość to była przez całą podstawówkę w koledze z klasy byłam w nim zauroczona a on w innej... a pierwszy chłopak "prawdziwy" był w 6 klasie pamiętam że z nim robiłam w moim pokoju szopkę ze słodyczy do szkoły a to zauroczenie ciągnęło się chyba przez 2-3 lata ale razem byliśmy krótko
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 929 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 3 Maj 2006, 08:33
kasik25 napisał/a:
No nie mowcie ze tylko ja ta swoja pierwsza wspominam z rozrzewnieniem..... :D:D:D:D
ee tam. ja swoją też z uśmiechem na twarzy wspominam. mimo,że nie było jakichś zwiazków czy coś to przez ponad 3 lata nie mogłam sobie go z głowy wybić. wielu ludzi mi mówiło żebym sobie odpuściła bo jest głupi (serio nie był najinteligentniejszy) ale mnie to do tej pory nic nie obchodzi. nawet go na gronie poszukiwałam ale nie ma go niestety. a tak jestem ciekawa co u niego...ah. aż łezka się w oku kręci
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
ja moją miłostkę tez wspominam barrrdzo dobrze
do dzisiaj jak sie spotykamy,a jest to barrdzo zadko,bo mieszkamy teraz w innych miastach,to paralizujemy siebie spojrzeniem
Hehe - miałam 11 lat - on był wysoooki (ze 180 cm), rudy straszliwie, piegowaty i zielonooki. Na drugie miał Juliusz i pisał wiersze
Marcinek...
Rok temu przypadkiem oglądałam z babcią "Randkę w ciemno" i -
on tam był.
O boshe!! Co za nadęty d..pek z niego wyrósł!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum