A w ogóle w tych zdjęciach mi się podoba, że są takie "domowe". Zarówno Angelina, jak i Brad są ubrani w "domowe" ciuchy, wyglądają bardzo naturalnie i w ogóle. Wielki plus im za to
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 9 Czerwiec 2006, 23:46
Ja ich kocham obydwoje! A malenstwo jest cudowne
Poza tym jestem bardzo pod wrazeniem jak rozwiazali problem paparazzich. Postapili bardzo szlechetnie stawiajac mozliwosc zrobienia zdjec na licytacje i uzyskujac 4 mln $ przekazali je w 100% na szkolnictwo w Afryce. Pieknie i szlachetnie. gdyby wiecej bobkow tak madrze postepowalo to moze cos by sie ruszylo na tym swiecie...
Angie i Brad
PS. Moja bratanica nazywa sie Angelika, ladnie imie co
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Ja ich kocham obydwoje! A malenstwo jest cudowne
Poza tym jestem bardzo pod wrazeniem jak rozwiazali problem paparazzich. Postapili bardzo szlechetnie stawiajac mozliwosc zrobienia zdjec na licytacje i uzyskujac 4 mln $ przekazali je w 100% na szkolnictwo w Afryce. Pieknie i szlachetnie. gdyby wiecej bobkow tak madrze postepowalo to moze cos by sie ruszylo na tym swiecie...
Angie i Brad
ja to jakos w ogole nie jestem zainteresowana takimi sensacjami ze swiata
Cytat:
moj dobra kol tez,nie cierpię tego imienia wsiurskie
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 17 Sierpień 2006, 15:29
jakos to grubymi nicmi szyte i troche przeciwstawne: w jednym ze Angie jedzie na wakacje bez Brada a w drugim, ze nie moze bez niego zyc. Jakos mi sie nie chce wierzyc Zycze im wszystkiego dobrego
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum