Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Pitt and Jolie have baby girl
Autor Wiadomość
Kikker 
Przyjaciel Forum
ObiGyn in Spe

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 28 Maj 2006, 12:45   Pitt and Jolie have baby girl

LOS ANGELES - The baby has arrived - and no, they didn't name her Brangelina. :lol:

Wiem ze mnie zlinczujecie za tak kiczowata wiadomosc, ale nie wiem....mam strasznie slabosc do tej pary...uwielbiam ich razem i osobno....

WASHINGTON - Oscar-winning actress Angelina Jolie gave birth to a daughter fathered by Hollywood movie star Brad Pitt, People magazine said late on Saturday.

A representative for the couple said Jolie, 30, gave birth to their daughter Shiloh Nouvel Jolie Pitt, in Namibia, Africa. There were no further details available, People reported.

Pitt, 42, and Jolie met in 2004 while working together on the film "Mr. and Mrs. Smith," in which they played married assassins ordered to kill each other. The movie ends with the two still alive and happily married.

Jolie already has two adopted children -- son Maddox, 4, and daughter Zahara, who is about 15 months old.

bonnie_blue 
Moderator
Wróżka Jeżynka

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 28 Maj 2006, 12:59   

Nikt Cie nie zlinczuje "za tak kiczowatą wiadomośc" :lol:

Lilka1122
Użytkownik wciąga się

Wysłany: 28 Maj 2006, 14:28   

heheh nawet nie wiedzialam:D no,ale mi jakos szkoda zawsze Aniston,ale to moze przez to,ze tak Przyjaciol lubie ogladac... chociaz ogolnie uwazam,ze cala trojka to dobrze aktorzy:P :)

Rosemary 
Junior Administrator

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 28 Maj 2006, 20:47   

Cieszę się. Uwielbiam Angelinę, nie lubię Pitta. Ale niech żyją długo i szczęśliwie :P

sknerek
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 29 Maj 2006, 07:24   

Super :) Uwielbiałam ich osobno, cieszę się, że są razem i mam nadzieję, że jeszcze długo będą :)

Lilka1122
Użytkownik wciąga się

Wysłany: 29 Maj 2006, 09:22   

Mi troche szkoda bylo Jennifer Aniston jak Brad sie zwiazal z Jolie... :/

sknerek
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 29 Maj 2006, 09:58   

Mnie całkowicie nie :lol: Po peirwsze - nigdy jej nie lubiłam, po 2 Jolie to jedna z dwóch kobiet, które uważam za ideały urody <druga to scarlett johansson> ;) Także do przystojnego Brada super mi pasowała :P Ciekawe tylko jak z charakterami, ale to już ich sprawa. Mnie się ich po prostu fajnie ogląda: razem i osobno. A jak jeszcze sobie wyorażam taką dziewczynkę - malutką Angelinę to uuuu :roll: z dodatkiem Brada.... Śliczna będzie ;)

Lilka1122
Użytkownik wciąga się

Wysłany: 29 Maj 2006, 10:18   

jak juz wspominalam lubie Aniston, pewnie przez to,ze uwielbiam Przyjaciol i jakos mam do niej powiedzmy sentymant!. Fakt dobrze Brad i Angelina wygladali w Mrs And Mr Smith razem.. ale coz...

a co do urody to podoba mi sie bardzo Jennifer Lopez... w sensie takiej naturalnosci i tego,ze praktycznie w kazdych wlosach ladnie wyglada.. no i chociaz ma ta swoja pupcie to i tak ladnie jej z nia:P:P

pyza 
Tu już tylko odwyk może pomóc

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 29 Maj 2006, 10:21   

No i fajnie! Mam tylko nadzieje, że nie bedzie to sezonowy związek, bo tych ich ślicznych dzieci byłoby mi żal bardzo.

Co do Aniston - to Pitt zdaje się bardzo chciał mieć dzieci, a Aniston bardzo chciała być sławną aktorką i dlatego się im nie ułożyło, a nie tylko przez Jolie.

Rosemary 
Junior Administrator

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 29 Maj 2006, 10:24   

sknerek napisał/a:
A jak jeszcze sobie wyorażam taką dziewczynkę - malutką Angelinę to uuuu :roll: z dodatkiem Brada.... Śliczna będzie ;)

A jak się okaze, ze do Brada nie jest ani trochę podobna? :>
:lol:

Odpowiedz do tematu