Wysłany: 8 Marzec 2006, 18:07 Pomysły jak zebrac peiniądze...
Dziewczyny mam do was ogromna prośbę. Moja szkoła (I Społeczne Liceum Ogólnokształcące w Katowicach) rozpoczyna akcję charytatywną na rzecz jednej z naszych absolwentek.
Agnieszka ma 26 lat i przed sobą całe życie. Niestety jakiś czas temu wykryto u niej nowotwór kości. Musi przejść 9 cykli chemii, pierwszy dopiero sie kończy. My zbieramy pieniądze na leki, które pozwolą wzmocnić organizm właśnie po chemioterapii. Bardzo pomaga nam inna nasza absolwentka Agnieszka Popielewicz, która w ciągu 2 dni znalazła sponsorów dla koncertu, który będziemy organizować w 1 tygodniu kwietnia, poprowadzi go razem z Marcinem Mroczkiem i zaprosi na niego inne gwiazdy serialu.Wystąpi również Szymon Wydra i inne rodzime gwiazdy. Oprócz tego organizujemy tez amatorskie koncerty w szkole.
Pytanie brzmi czy macie jeszcze jakieś inne pomysły, jak można zebrać pieniądze??
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1822 Skąd: warszawa
Wysłany: 8 Marzec 2006, 19:48
Nie mam pojęcia, może pogadac z jakimś dziennikarzem...zrobić o niej jakiś reportaż, potem podac konto, za pomocą którego mozna wspomóc jej leczenie....? Choć podejrzewam, ze to tez by sie zapewne z jakimis kosztami wiązało..
Nigdy nad tym nie myslalam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum