Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
promocja w plusie "niemożliwe, a jednak"
Autor Wiadomość
zalatana 
Nieśmiały Użytkownik

Wysłany: 24 Październik 2006, 22:19   promocja w plusie "niemożliwe, a jednak"

hello dziewczęta ;)
chciałam się was zapytać, co myslicie o tej nowej promocji, bo tak serio to ja mam już troche od tego wszystkiego metlik w głowie :/ operatorzy juz się zabijaja prawie że o klientów, ja mam orange jak narazie, ale od kiedy stało się orange strasznie mnie wkurza i jestem coraz bardziej niezadowolona. i jeszcze 1500 smsów odnich dostaje z grami, zabawiami i tym, zebym kogoś namówiła na przejście do tej sieci - masakra. dlatego zastanawiam sie nad zmiana i wpadła mi w oczy ta promocja plusa, że się płaci 5groszy za minute tylko i sms tez po 5 groszy, ale głowy nie dam. w każdym raie to jakoś bardzo tanio wychodzi. o wiele wiele tanij niż mam teraz. może któraś z Was cos wie więcej, może któraś z Was ma ta promocje? może w ogóle jakieś informacje o plusie, bo ja nigdy nie miałam, jak z zasięgiem na przykład itd itp? yłabym wdzieczna za informacje i jakas rade ;)

natina
Pierwszy Raz

Wysłany: 25 Październik 2006, 09:47   

wiesz co? z ta promocja to jest tak, ze masz polaczenia za 5 groszy/minute do wszystkich uzytkownikow plusika. ja sama korzystam z tego pakietu no i musze ci powiedziec szczerze, ze to teraz chyba jedyna taka promocja na rynku telefonow na karte. aktywacje mozesz sobie zrobic do polowy przyszlego miesiaca, wiec masz niewiele czasu na decyzje. w ogole to sobie przejrzyj swoja ksiazke telefoniczna i sprawdz ilu masz uzytkownikow plusa, zeby realnie korzystac ze znizek. z tego co wiem to jednak sporo ludzi ma teraz plusa, z reszta trudno nie miec, jak teraz dzwonia o tej promocji wszedzie...o nawet i tu hiihi:)

Ramzes 
Użytkownik wciąga się

Wysłany: 1 Listopad 2006, 16:37   

nio fakt orange od kiedy przejete zostało przez TP kiszkowate sie zrobiło :/

Przeborka 
Moderator

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 7 Listopad 2006, 12:02   

Plus górą :twisted: Tez mam tą promocję, to 100 min - 5gr za min. Wcześniej to się nazywało darmowe weekendy i to było 180 min za 5gr/min, ale za to tylko w weekendy i po 18. Teraz 80 min mniej, ale cały czas.
No i ogólnie....... zachęcam do przechodzenia do plusa :twisted: Ja mam od samego początku w plusie {simpluuusss} i pomimo różnych niespodzianek na rynku, to uważam, że plus od paru lat jest najlepszy 8)

natina
Pierwszy Raz

Wysłany: 8 Listopad 2006, 12:39   

nooo...ostatnio plus zaskakuje...w dodatku teraz zrobili nowa promocje, bo przy wykupieniu pakietu za 6 zlotych jest do wykorzystania 600 smskow w miesiacu, kurcze...ale ile to trzeba klikac, zeby tyle wypisac ...przeciez to sie tak nie da:). ja sobie wykupie ten pakiet w przyszlym tygodniu, a pod koniec tego zrobie aktywacje niemozliwie taniego, bo to juz niestety ostatni dzwonek, a potrzebuje przyoszczedzic na karcie przed swietami.

oleńka233 
Nieśmiały Użytkownik

Wysłany: 8 Listopad 2006, 12:51   

natina napisał/a:
nooo...ostatnio plus zaskakuje...w dodatku teraz zrobili nowa promocje, bo przy wykupieniu pakietu za 6 zlotych jest do wykorzystania 600 smskow w miesiacu, kurcze...ale ile to trzeba klikac, zeby tyle wypisac ...przeciez to sie tak nie da:). ja sobie wykupie ten pakiet w przyszlym tygodniu, a pod koniec tego zrobie aktywacje niemozliwie taniego, bo to juz niestety ostatni dzwonek, a potrzebuje przyoszczedzic na karcie przed swietami.

Taka promocja o orange też jest. Tylko, kto wyklika tych 600 smsów w miesiąc, Ja przynajmniej nie dałabym rady.

natina
Pierwszy Raz

Wysłany: 8 Listopad 2006, 21:41   

nom plusik nie dal tej promocji po to, zeby ktos mial wystukac 600 smskow:) , bo tego sie nie da zrobic, takie pakiety to raczej sluza temu, zeby miec spokojna glowe podczas wysylania wiadomosci. wiedzac , ze masz 600 eskow na koncie do wyslania nie musisz sie zastanawiac nad wysylaniem i tym ile cie to kosztuje, tylko po prostu piszesz i masz wolna glowe :) . to calkiem sprytne, bo teraz ludzie maja nad czym sie martwic i zastanawiac i przynajmniej jeden problem z glowy jest :) .

Przeborka 
Moderator

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 8 Listopad 2006, 23:56   

natina napisał/a:
Tylko, kto wyklika tych 600 smsów w miesiąc

:roll: :roll: ..... :roll: :roll:
.
.
.
chcieć to móc... 8)

em 
Oficjalny "Psycho Somek"
na słodko-kwaśno

Pomogła: 4 razy
Wysłany: 9 Listopad 2006, 08:44   

dla mnie 600 sms'ów miesiecznie to nie taki problem... :wink:
Forever more

natina
Pierwszy Raz

Wysłany: 9 Listopad 2006, 12:31   

hihih, no wystarczy, ze teraz przez te znizki dzwonie jak wariatka, gdybym jeszcze miala wyklikac 600 smsow w miesiacu, to pewnie wypelniloby to do ostatniej sekundy moj wolny czas:). ale pewnie bede musiala sie do tego w koncu przyzwyczaic :P

Odpowiedz do tematu