dzis zakaz stosowania antykoncepcji a za kilkadziesiat lat zakaz posiadania wiecej niz jednego dziecka jak w Chinach
przychodzi mi tylko jedno do glowy - CYMBALY
niech sobie umieszczają głupie napisy na opakowaniach, kto ma swój rozum to i tak będzie stosował, takie coś jest dla mnie nie groźne.
Dla mnie to nie jest tak, że to jest niegroźne, bo część ludzi, którzy używali prezerwatyw dlatego, że nie niosą żadnego zagrożenia dla zdrowia po takich rewelacjach może zrezygnować na rzecz np. przerywanego.
Swoją drogą to bardzo ciekawe jak prezerwatywy mogą szkodzić kobietom Jedyne co mi przychodzi do głowy to ten środek plemnikobójczy o którym pisała Mimiru, ale on nie ma związku z płodnością tylko zwiększa ryzyko infekcji chyba czy coś - nie pamiętam dokładnie
A brak prezerwatyw to więcej chorób u osób prowadzących bujne życie seksualne
Żenujące to jest
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 8 Listopad 2006, 20:24
no ludzie plakac mi sie chce czy to juz sredniowiecze do nas wraca? Czy ci ludzie nie pojmuja ze taka postawa osmieszaja sie przed CALYM CYWILIZOWANYM SWIATEM
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 9 Listopad 2006, 00:01
Dokładnie Zachód i tak ma już z nas taaaki ubaw Ja się będę chyba starać o podwójne obywatelstwo, bo autentycznie przez takich idiotów na stanowiskach jakich teraz mamy, to się wstydzę być Polką pomału!
Ale mój powiedział, że i tak poznają, że nią jestem Po urodzie heheh Ehhh faceci... Im jedno w głowie
to co, teraz w szkołach będą wbijać 15-latkom do głów, ze antykoncepcja jest zła?
dorośli ludzie wiedzą, ze agrumenty rządu <pseudonaukowe badania> nic nie znaczą, ale czy wiedzą o tym mlodzi ludzie, którzy dopiero wkraczają w sfere seksualności i teraz zdobywaja wiedzę o antykoncepcji (?).
czy to oni (nieświadoma młodzież) mają sie przyczynić do wzrostu demograficznego w Polsce?
Za malo dzieci się rodzi, wiec zabierzmy im antykoncepcje...czy oni wogóle wiedzą co znaczy swiadome rodzicielstwo???
ich pomysły przyczynią sie do rozwoju patologii i zwiekszonej ilość nielegalnych aborcji
Ostatnio zmieniony przez milusza 10 Listopad 2006, 10:19, w całości zmieniany 1 raz
Za malo dzieci się rodzi, wiec zabierzmy im antykoncepcje...czy oni wogóle wiedzą co znaczy swiadome rodzicielstwo???
Ostatnio czytałam, że Giertych na jakiejś konferencji LPR z zadowoleniem stwierdził, że w tym roku nie ma ujemnego wskaźnika urodzeń, bo becikowe zadziałały śmiech na sali. Oczywiście, jak ktoś urodzi dziecko, to te 1000 zł mu się przyda, ale nie sądzę, żeby właśnie te 1000 zł były motywacją lub też ogromną ulgą dla młodych rodziców. Porażka z takim podejściem, szeroko otwieram oczy, ale nie rozumiem już, kto tu jest idiotą, ja czy oni?
"Piłka wierzy, że pigułki antykoncepcyjne prowadzą do niepłodności: - Czytałem o tym w internecie. A w Polsce mamy do czynienia z epidemią niepłodności."
"Sam Kłeczek jest przekonany, że antykoncepcja w ogóle nie jest potrzebna. - Są nowoczesne metody rozpoznawania płodności, na miarę XXI wieku i zalecane przez Światową Organizację Zdrowia - mówi. Jakie? - Naturalne metody planowania poczęć polegające na wieloobjawowej obserwacji, m.in. mierzeniu podstawowej temperatury ciała. Każda młoda dziewczyna, gdyby tylko miała informacje o tych sposobach, stosowałaby je."
"Ale Sobecka powiedziała nam, że "wszystkie środki antykoncepcyjne sa szkodliwe dla zdrowia". I dodała: - Chirurgom lateks niszczy ręce, cóż dopiero z delikatniejszymi narządami."
"Zapis o oznakowaniu środków antykoncepcyjnych znajdzie się na pewno w Programie - upiera się Piłka. - Bo to, że są szkodliwe, jest tak bezdyskusyjne, jak fakt, że papierosy i alkohol szkodzą zdrowiu."
To, że rządzą nami ignoranci i, żeby nie powiedzieć dosadniej, idioci, też jest bezdyskusyjne.
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 10 Listopad 2006, 11:21
tylko sie zastanawiam... tak krzycza o antykoncepcji i ochronie dzieci nienarodzonych, ale potem co? 1000zl i co dalej? Moze, skoro chca, podwyzszyc wyz demograficzny polepsas socjalne i rodzinne a nie sie przyupieprzaja do antykoncepcji.
Jest mi tak strasnie wstyd z powodu co sie w polsce dzieje...
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Powiem Wam, że pomału zaczynam się obawiać tego co będzie, Ja mam nieregularne cykle i chcąc nie chcąc tabsy to dla Mnie super wynalazek i za chwilę może dojść do tego, że nie będziemy miały ich przepisywanych, o zgrozo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum