Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 9 Czerwiec 2007, 20:05
a wiecie, ze tak naprawde jak juz polska bedzie szalec to taka after pill to nic innego nic 2-3 dawka zwyklej pigulki i tak 2 dni pod rzad. Wiec sie nie martwcie, a tamci to no comments - idioci totalni
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
to taka after pill to nic innego nic 2-3 dawka zwyklej pigulki i tak 2 dni pod rzad
Tak, zawsze pozostaje metoda yuzpe
Ja rozumiem, że artykuł ukazał sięw Naszym Dzienniku, stąd ten język. Ale jeśli już taki artykuł się pojawił, to znaczy, że rzeczywiście gdzieś, jakieś apteki odmówiły sprzedania tych tabletek.
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 9 Czerwiec 2007, 20:10
tak, straszne to jest...zwlaszcza jak taki bendzwal w aptece bedzie o tobie decydowal co jest dla ciebie lepsze...po prostu srednowiecze i ubezwlasnowolnienie...zalamka
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3703 Skąd: warszawa
Wysłany: 9 Czerwiec 2007, 22:08
nie no, ja nie mówię, że to nie jest prawda. wcale mnie nie dziwi fakt, że takie rzeczy się dzieją w naszym kraju. wielokrotnie się słyszy, że ginekolog nie chce dziewczynie dać recepty.
a jeśli chodzi o mój komentarz nt. samego "Naszego Dziennika", to uważam, że ludziom, tworzącym tę gazetę brak rzetelnej wiedzy o antykoncepcji ze względu na ich ultraprawicowe poglądy.
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3136
Wysłany: 10 Czerwiec 2007, 11:02
nie raz kiedy nie miałam jak się dostać do ginekologa prosiłam rodzinną o przepisanie leku...oczywiśćie na darmo, ale za to znajoma lekarka nie ma z tym problemu. Tamta kobieta jak poprosiłam o antykoncepty zrobiła na mnie duże oczy i powiedziała że ona nie będzie do tego ręki przykładać mimo że wie że u mnie to kwestia zdrowia a nie antykoncepcyjna mówiąc oględnie... ciemnogród
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum