Pierwsza reakcja to smiech. ale jak sie glebiej zastanowisz... to zaczyna docierac, ze jednak to sa dorosli ludzie na waznych stanowiskach, ktorzy pieprza takie pierdoły, ze glowa mala... a my im za to jeszcze placimy...
A jeszcze to tak dumnie się nazywa: "Narodowy program wspierania rodziny".
Nie moge prezerwatywa miałaby prowadzić do niepłodności kobiet, żenujące. A swoją droga to na papierosach też pisze o skutkach palenia i co przejmuje się tym ktoś Tylko w tym kraju może być aż takie zacofanie
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2250 Skąd: Radom
Wysłany: 8 Listopad 2006, 16:03
niech sobie umieszczają głupie napisy na opakowaniach, kto ma swój rozum to i tak będzie stosował, takie coś jest dla mnie nie groźne. Gorzej jakby zakazali sprzedaży
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2962
Wysłany: 8 Listopad 2006, 16:12
Zaczyna mnie rzerażać ich "pomysłowość"
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
niech sobie umieszczają głupie napisy na opakowaniach, kto ma swój rozum to i tak będzie stosował, takie coś jest dla mnie nie groźne. Gorzej jakby zakazali sprzedaży
No ale najgorsze jest właśnie, to że skoro ktoś wpadł na pomysł mówienia o negatywnym wpływie prezerwatyw na zdrowie, to nie wiadomo co mu jeszcze do głowy przyjdzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum