A ja uwazam ze to co zostało nam ofiarowane powinno pozostac w naszych rekach Nie chciałabym aby ktokolwiek mi cokolwiek oddawał i odwrotnie
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Gość
Wysłany: 22 Lipiec 2006, 08:53
W zasadzie tak, ale jak mam takie cenniejsze prezenty jak np złota, srebrna biżuteria czy sprzęt komputerowy, cyfrówka, to myślę, że bym mu oddała, podobnież zdjęcia, bo źle bym się z tym czuła, ale bielizna czy perfumy - nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bezczelność prosić o zwrot , ale faceci bywają bezczelni:)))))
W zasadzie tak, ale jak mam takie cenniejsze prezenty jak np złota, srebrna biżuteria czy sprzęt komputerowy, cyfrówka, to myślę, że bym mu oddała, podobnież zdjęcia, bo źle bym się z tym czuła, ale bielizna czy perfumy - nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bezczelność prosić o zwrot , ale faceci bywają bezczelni:)))))
no ale co jesli perfumy byly bardzo drogie (np. flakon w cenie komputera). Czy oddawac tylko drogie prezenty, czy w ogole, czy wszystko? Dla mnie bezczelnoscia jest prosic o zwrot prezentu, niewazne jaki on by byl. Jesli ktos prosi lub rząda, aby mu zwrocic prezent to znaczy, ze prezent byl forma zaplaty albo przekupstwa (zle to ujelam, ale chyba kazdy wie o co chodzi )
Wysłany: 23 Lipiec 2006, 16:49
Dzieta napisał/a:
a mój eks do swojej eks (nie mnie tylko takiej innej ) wysłał paczkę z podartymi kartkami, poszarpanym podkoszulkiem i jakimiśtam innymi zniszczonymi rzeczami... dołączył do tego kartkę
"tyle z nas zostało";-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum