Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Rzuciłaś mnie? Oddawaj prezenty!
Autor Wiadomość
iskierka666 
Gaduła

Wysłany: 21 Lipiec 2006, 09:57   

A ja uwazam ze to co zostało nam ofiarowane powinno pozostac w naszych rekach :) Nie chciałabym aby ktokolwiek mi cokolwiek oddawał i odwrotnie :wink:
Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!

Gość

Wysłany: 22 Lipiec 2006, 08:53   

W zasadzie tak, ale jak mam takie cenniejsze prezenty jak np złota, srebrna biżuteria czy sprzęt komputerowy, cyfrówka, to myślę, że bym mu oddała, podobnież zdjęcia, bo źle bym się z tym czuła, ale bielizna czy perfumy - nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bezczelność prosić o zwrot , ale faceci bywają bezczelni:)))))

bonnie_blue 
Moderator
Wróżka Jeżynka

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 22 Lipiec 2006, 11:34   

Anonymous napisał/a:
W zasadzie tak, ale jak mam takie cenniejsze prezenty jak np złota, srebrna biżuteria czy sprzęt komputerowy, cyfrówka, to myślę, że bym mu oddała, podobnież zdjęcia, bo źle bym się z tym czuła, ale bielizna czy perfumy - nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bezczelność prosić o zwrot , ale faceci bywają bezczelni:)))))

no ale co jesli perfumy byly bardzo drogie (np. flakon w cenie komputera). Czy oddawac tylko drogie prezenty, czy w ogole, czy wszystko? Dla mnie bezczelnoscia jest prosic o zwrot prezentu, niewazne jaki on by byl. Jesli ktos prosi lub rząda, aby mu zwrocic prezent to znaczy, ze prezent byl forma zaplaty albo przekupstwa (zle to ujelam, ale chyba kazdy wie o co chodzi :) )

Emilcia 
Główny Moderator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 22 Lipiec 2006, 12:36   

ja bym nie oddała ani nie chciała zwrotu :roll: no chyba,żebym mu podarowała dom to chyba tak :wink:

kingusia
Gaduła

Wysłany: 23 Lipiec 2006, 16:49   

Dzieta napisał/a:
a mój eks do swojej eks (nie mnie tylko takiej innej :P ) wysłał paczkę z podartymi kartkami, poszarpanym podkoszulkiem i jakimiśtam innymi zniszczonymi rzeczami... dołączył do tego kartkę
"tyle z nas zostało";-)

pomysłowa bestia :lol: ale laska miała mine ho

Odpowiedz do tematu