Co o tym sądzicie. Po rozstaniu trzeba oddać wszystkie prezenty
Ja uważam osobiście, że Szwajcar się zbłąźnił...Albo się daje prezenty, albo nie...Tak samo uważam, że kulturalny człowiek nie powinien prosić o zwrot jakichkolwiek prezentów po rozstaniu. Albo się rezenty daje albo "pożycza". Nie no....dla mnie to nie do pomyślenia
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
to głupie!
ja od Ł. dostawałam duzo dość drogich prezentów i mimo że nie rozstalismy sie najlepiej,to nie chciał zebym mu zwracała.
to tak jakby powiedziec byłej przyjaciółce żeby oddała prezenty urodzinowe
mnie trochę też... w końcu to nie były kolczyki, tylko dom i samochody, więc może być, że była z nim dla kasy, a wtedy to zrozumiałe że on chcę zwrotu 'swoich inwestycji'
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 10 Luty 2006, 13:26
ja jestem przeciwna wpychaniu się osób 3cich w małżeństwo...
wg mnie ta Polka była calkiem sprytna... facet kupił jej mieszkanie, samochód, drogie ciuchy więc sobie mogla już żyć spokojnie - po prostu się ustawiła... nagle stwierdziła że on jej juz nie odpowiada i w nogi...
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 10 Luty 2006, 15:19
tak, cwana była na pewno, ale w końcu była z facetem przez 4 lata. Przecież każdemu może się po 4 latach odwidzieć. A on - "widziały gały co brały" więc skoro się decydował to tak miał. Skoro jej chciał kupować, to kupował - pewno mu nikt nie kazał. Ale co zapiął rozporek i uciekł z własnymi zabawkami Nie wiem...co to za relacja była....
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum