Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 929 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 18 Grudzień 2007, 18:32
ejjj ja mieszkam na Ursynowie i nie ma elo elo ziomuś typków
bo wy zazdrościcie poprostu. Na ursynowie jest metro i tego nikt nie ma w Polsce
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 18 Grudzień 2007, 19:08
To zabrzmiało strasznie Chyba nieprędko się tam wybiorę
Co do Wawy - to jakoś tak mam, że jak tam jadę w odwiedziny czasem, to łapię doła już po pierwszej minucie pobytu Wystarczy się rozejrzeć tylko....... Jakie nogi/pupy/włosy/makijaże/ciuchy chodzą po ulicach......... Normalnie kompleksy witają od progu
Te kobiety chyba żeby wyjść z domu, to pół godziny albo więcej przed lustrem spędzają, nie wspominając o kasie jaką wydają na ubrania
A tu u siebie, człowiek budzi się, siusiu, zęby, buzia, bluzka + spodnie i cały dzień tak biega.
Makijaż?? O_o Pełny? O_o Fryzura?? O_o Ubrać się na rano na zajęcia jak na imprezę? O_o
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1822 Skąd: warszawa
Wysłany: 18 Grudzień 2007, 20:49
kasik napisał/a:
ejjj ja mieszkam na Ursynowie i nie ma elo elo ziomuś typków
E tam, słabo się rozglądasz ;P
rosel napisał/a:
Bo pod nami nic nie ma... tylko kopalnie
Ja bym tam własnie w metro inwestowała, przynajmniej nie trzeba by kasy wydawac na wydrążanie tuneli
Przeborka napisał/a:
Te kobiety chyba żeby wyjść z domu, to pół godziny albo więcej przed lustrem spędzają, nie wspominając o kasie jaką wydają na ubrania
Nie wierze, że tak tylko w Warszawie jest. Sama doskonale pamiętam, jak mi wstyd było w makdonaldzie w Krakowie, jak poszłam tylko coś zjeść w oczekiwaniu na pociąg do warszawy i wygladałam jak niepomalowany potwór, bo akurat z gór wracałam (a wszystkie dziewczyny w maku jak te lale )
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3959 Skąd: warszawa
Wysłany: 18 Grudzień 2007, 21:52
Przeborka napisał/a:
A tu u siebie, człowiek budzi się, siusiu, zęby, buzia, bluzka + spodnie i cały dzień tak biega.
Makijaż?? O_o Pełny? O_o Fryzura?? O_o Ubrać się na rano na zajęcia jak na imprezę? O_o
hmm.. w sumie nie widzę nic złego w tym, żeby się ładnie ubrać i umalować przed wyjściem z domu.
ja włącznie z myciem zębów, makijażem i rozczesaniem włosów spędzam przed lustrem ok. 30 minut. i co, zrobicie mi coś
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 18 Grudzień 2007, 22:27
alizz napisał/a:
hmm.. w sumie nie widzę nic złego w tym, żeby się ładnie ubrać i umalować przed wyjściem z domu.
Złego to nie.. przecież tak nie napisałam Po prostu tutaj mam do czynienia hmmm z bardziej 'naturalnymi' osobami I jak tam jadę, to takiego szoku zawsze doznaję lekkiego
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 929 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 19 Grudzień 2007, 11:01
bo najdłużej to Ci ta tapeta, co ją na twarzy nosisz zajmuje
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum