Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3703 Skąd: warszawa
Wysłany: 19 Grudzień 2007, 15:46
myślę Przeborko, że to czy ktoś się maluje czy nie, czy układa włosy, czy nie, to nie ma żadnego związku z miastem, w którym się mieszka.
może się nie zrozumiałyśmy po prostu
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 931 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 19 Grudzień 2007, 20:17
Spoko, wiem o co chodzi. mnie tak Londyn wpędza w kompleksy , ale to z innych powodów niż wylansowani ludzie .
'btw. dziś sobie pomyślałam, że jakiś tam procent Warszawy napewno jest taki jak mówi Przeborka. i chyba mam (y) straszne szczęście, że nie zyję wśród tego procentu jednak, bo się w granicach normy mieszczą ludzie, którymi się otaczam. o na taką myśl mnie wzieło
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1667 Skąd: warszawa
Wysłany: 20 Grudzień 2007, 16:45
kasik napisał/a:
jakiś tam procent Warszawy napewno jest taki jak mówi Przeborka. i chyba mam (y) straszne szczęście, że nie zyję wśród tego procentu jednak, bo się w granicach normy mieszczą ludzie, którymi się otaczam
Podejrzewam, że myśli tak KAŻDY mieszkaniec Warszawy
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5054 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 20 Grudzień 2007, 16:55
ej bo większość ludzi JEST normalna ja tego nie rozumiem, serio. ja wiem, jak się spojrzy na takie dziewczyny z malowaną buzią i zawsze nienagannie uczesane i ubrane, to sobie człowiek myśli: - aha, lans, warszafka, są zadufane i na pewno głupiutkie.
sama nie znosiłam takiej jednej prześlicznej dziewczyny, dopóki nie zaczęłyśmy razem pracować. i się okazało, że mimo że jeździ samochodem sprowadzanym dla niej przez tatusia i chodzi na gale Lexusa w kreacjach kreatorów mody - jest dobrą, wrażliwą dziewczyną, która płacze jak rzuca ją chłopak i - JAK KAŻDA - ma jakieś tam kompleksy.
czemu dyskryminować ludzi, którzy mają po prostu szczęście i możliwość kupowania sobie co tydzień nowej sukienki za kilkaset złotych? mają po prostu bogatych rodziców i żadna to wina i nie powinna być to żadna ujma.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2962
Wysłany: 20 Grudzień 2007, 19:46
...że też nawet Nas wrzuciliście do tematu o Warszawie, no no no
zaszczyt.
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
A ja do Warszawiaków (i Warszawianek) nic nie mam, ale to Miasto mnie przytłacza
Nie dałabym rady tam żyć. Wszystko tam się tam szybko dzieje..
Cieszę się, że tam nie wylądowałam (odpukać). Wiem, może to kwestia przyzwyczajenia, ale ja i tak "Olsztyn kocham, moją małą Amerykę...."
Wysłany: 22 Grudzień 2007, 23:08
nie chce was zasmucic, ale w NL H&M to jeden z najtanszych sklepow z ciuchami...
A co do bycia Warszawianka, teraz mieszkam w miescie z 150 tys mieszkancow i tez jest spoko! Na poczatku nie moglam sobie tego wyobrazic, a teraz marze o domu na wsi!
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum