No nie jest jakoś bardzo drogi. Zastanawia mnie tylko czemu stał się jakimś dziwnym wyznacznikiem dobrego stylu <na równi z ZARĄ>. Nie przepadam za tym sklepem między innymi dlatego, że jest tak szalenie popularny.
Słyszłam, że jesteśmy pokoleniem H&M i ZARY
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 929 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 23 Grudzień 2007, 17:45
może dlatego że równie popularne. jak by nie patrzeć to jak kogoś zapytasz " gdzie kupiłaś tę bluzkę" na ogól odpowiedź będzie ZARA lub właśnie H&M.
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
warszawa hm masakra dojazdy do pracy sa porzerąbane, nie mieszkam w warszawie ale mam przyjemnosc tam bywac no i te korki mnie dobijaja wielkie miasto ale za cholere nie przejezdne a w sklepach przed swietami szał szał i jeszcze raz szał ;P nie bylam w galerii mokotow choc sie wybieralam obejrzalam ja tylko z auta bo nie bylo miejsca na parkingu hehe nie wiem tam sie zyje bardzo szybko nie wiem czy bym dala rrade tam mieszkac i zachowac spokoj hehe chyba sie nie da bylabym klebkiem nerwow mam nadzieje ze nie bede musiala tam mieszkac
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 24 Grudzień 2007, 10:22
Ja mam nadzieję, że przyjdzie mi zamieszkać w mieście tak 100k-200k, jeśli w czymś takim jak Wawa, to z boku, na zadupiu i w domku hehe bo ten pęd i nieprzejezdność w ogóle mi się nie podoba.
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 14 Luty 2008, 22:41
a ja wlasnie chce uciec dowarszawy zaraz po obronie, chce sie wyrwac z tej dziury zyc szybko, czekac 2h w korkach, obijac sie wsrod tlumu ludzi na ulicach no i zarabiac tyle ile mi tu nie dadza nawet za 100 lat pracy
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum