Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 18 Luty 2008, 16:25
z moim pojechałabym wszedzie ale raczej nie wawa, jak już Wrocław.. wawa przereklamowana jak dla mnie. choc n pewno ...najwygodniejszy dojazd do LBn-a.
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 929 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 18 Luty 2008, 22:09
czy ja wiem, czy jest przereklamowana? wg. mnie właśnie za mało się reklamuje i dlatego takie stereotypy krążą po świecie o Warszawie.
Imbir I love you :*
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
a ja mieszkam w Warszawie, choć pochodzę z małego biednego miasteczka. i jak przyjeżdżam do rodziców, to starzy znajomi traktują mnie jak wyniosłą pannę z Warszafki, która śpi na kasie, na śniadania jada kawior i kąpie się w kozim mleku. tylko jakoś nikt nie zastanawia się nad tym, że jak chcę kupić mleko w osiedlowym sklepiku w małym miasteczku, płacę za nie 2,50zł, a jak to samo chcę zrobić w osiedlowym skelpie w Warszawie, płacę za mleko 3,50zł.
_________________ www.dbajobociany.pl - wspomóż akcję budowania gniazd dla polskich bocianów
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 29 Październik 2008, 18:15
skoro temat o Warszawie, to spytam tak: jak dostać się (jakim tramwajem) spod ambasady Niemiec (ul.Jazdów, koło Wiejskiej) na Dworzec Centralny? pomóżecie?
Wysłany: 29 Październik 2008, 20:48
a jeszcze jedno kasi albo ktos znajacy wawe - czy dam rade przejsc w 1h powiedzmy odcinek od ronda z palmą do jazdów?
a i coś takiego znalazłam - to może tym też da radę?
Połączenie nr 1
PL.TRZECH KRZYŻY ------------------ -> DW.CENTRALNY
07: Pl.Trzech Krzyży
105
--> NOWE BEMOWO 3 przyst. 5-7 min. 26: ul. Emilii Plater
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 29 Październik 2008, 21:15
jak najbardziej.
i z de Gaulle'a czyli ronda z palma, do jazdów też da radę
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum