Mam opakowanie z 20 pigułkami logestu -mi się zgubila. Zastanawiam się czy po 2z pigułkach mogę zrobić zwyczajnie 7 dni przerwy? Czy wtedy skuteczność nie będzie obniżona? Mogę sobie dobrać tę brakującą z drugiego opakowania, ale tak sobie pomyślałam że mi znow jednej zbraknie i będę tak dobierać bez końca:) tylko mam pewne wątpliwości bo skoro ktoś mądry wymyślił że w opakowaniu jest 21 to może to będzie miało wpływ na skuteczność antykoncepcji?
i potem normalnie 7 dni przerwy? czy przerwe skrócić? boje sie zeby czegos nie spaprać,bo dziecko mi niepasuje teraz:) a czy może ktoś tak kiedyś zrobił? albo podobnie?
marzenan83 Gość
Wysłany: 25 Luty 2006, 14:10 20 tabletek
nie wiem jak to sie stalo,ale dzis zauwazylam,ze brakuje mi 1 tabletki,zamiast skonczyc brac opakowanie za 2 dni skoncze jutro.nie wiem kiedy nastapil"balagan"-domyslam sie,ze moglam sie zamotac przy 11 tabletce,co teraz?mam"zjesc"te 2 tabletki,ktore mi zostaly a nastepne opakowanie zaczac normalnie jak zawsze czy o dzien wczesniej,bo przeciez teraz dzien wczesniej skoncze.pomocy!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum