Ja pętelek nie krytykuje, ładnie wychodzą Tylko sama wiesz, że te pętelki tak nie do końca są potrzebne
A jeszcze taki trik kolczykoróbców-akrobatów - może kropelka by pomogła się im utrzymać? No, ale oczywiście nie ma co niszczyć, bo i tak są bardzo ładne
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 23 Sierpień 2006, 13:37
A ja sie bardzo cieszę, bo zostałam właścicielką fioletowych kuleczek :smt026 :smt026 Teraz czekam na "Pana donosiciela", który mi je dostarczy :smt081 :smt026
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Wysłany: 23 Sierpień 2006, 15:33
Nofret napisał/a:
A ja sie bardzo cieszę, bo zostałam właścicielką fioletowych kuleczek :smt026 :smt026 Teraz czekam na "Pana donosiciela", który mi je dostarczy :smt081 :smt026
wow gratulacje .
mi też się te kuleczki baardzo podobają, tylko kolorek mi nie pasował za bardzo do niczego..
gdyby były w odcieniach czerwieni to już dawno były by moooje
A te fioletowe po ile by były? (btw bardzo fajne kolczyki Rosemary)
Dziękuję Nofret nieco się utargowała i wyszło razem z przesyłką 13zł. Dla chetnych to takie jeszce mogę zrobić, bo koralików kilka zostało ;>
Cytat:
mi też się te kuleczki baardzo podobają, tylko kolorek mi nie pasował za bardzo do niczego..
gdyby były w odcieniach czerwieni to już dawno były by moooje
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 25 Sierpień 2006, 16:34
Rosemary fajna galeryjka I oryginalne kolczyczki Mam pytanko - czy coś z zielenią by się znalazło? Najlepiej właśnie drewniane.. jakieś khaki... albo właśnie takie stonowane odcienie...
Dzięki Przebórka
Z zieleni tylko to co widać w galerii. Ewentualnie jeśli masz jakiś konkretny pomysł to możemy rozejrzeć się za materiałami, jakie najbardziej Ci będą się podobać i coś stworzyć
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 25 Sierpień 2006, 21:08
Chciałam powiedzieć ze fioletowe kuleczki są super, w realu jeszcze lepiej wygladają niż na foto. Pauli niestety tez sie podobają i mało mi dziś uszu nie urwała
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum