no juz tyle tu razem jestesmy ze serio mogłybyscie ujawnic buzki
no Sun juz troche mi sie pokazała,ale to wciąż za mało.
no dziewczyny do roboty :smt079
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 27 Styczeń 2006, 16:31
oj tak.. czasem się zastanawiam jak K moze na mnie patrzec rano
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3959 Skąd: warszawa
Wysłany: 27 Styczeń 2006, 16:39
ulenka, kochana, wielokrotnie widziałam Cię tuż po wstaniu z łóżka i uwierz mi - wyglądasz normalnie :]
ja mam problem ze swoją twarzą po wstaniu z łóżka, a to wszystko dlatego, że mam obsesję na punkcie malowania rzęs. mogę nie mieć żadnego makijażu, ale rzęsy? obowiązkowo! :] niestety matka natura nie obdarzyła mnie długimi gęstymi rzęsami, dlatego muszę inwestować w tusze :] ehh..
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 27 Styczeń 2006, 16:49
i rowniez dlatego uwazam, ze rano wyglądam łyso i nijak! i dlatego w przyszlym tygodniu wybieram sie na henne rzęs no, niewazne, nie schodzmy z tematu
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Ostatnio zmieniony przez ulenka 27 Styczeń 2006, 17:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum