Wysłany: 25 Kwiecień 2005, 16:34
Emilciu, zamiescilam, tylko przenioslam je do "Powitania", poniewaz, tam sa Nasze zdjecia. Uwazam, ze ten temat mozna zamknac, bo kurcze nie wiedzialam, ze tam sa fotki
_________________ Останусь теплом на губах,
Останусь пламенем в глазах,
Я для тебя останусь - светом
Ale z drugiej strony nowi użytkownicy mogą nie wiedzieć o tym, ze są tam zdjecia i przeoczyc je. Takze możnaby je przeniesc tutaj.
Ja tez dałam w innym topiku zdjecia moich kochanych Bąbelków ale potem założyłam nowy topik (i tam je przeniosłam) zeby kazdy wiedział, że to jes Topik o naszych zwierzatkach. Myśle, że lepiej przeniesc tutaj zdjecia.
Do szewskiej pasji doprowadza mnie usiłowanie wstawienia fotki w notke, wiec najlepiej zrobie tak... jak ktos chce sobie poogladać moje pokemony to odsyłam do tego linka
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 30 Kwiecień 2005, 15:43
jak chcesz wstawic fotke to kliknij na wybrane zdjecie na onecie tak ze pojawi sie samo na ekranie. Bedzie mialo zakonczenie jpg i wlasnie taki adres wstaw na forum . Ja tez nie wiedzialam, ale jakos mi w koncu (z pomaca Mimiru) wyszlo
A te na onecie to sobie poogladalam- ladne!!!
PS. Kółko teatralne czy teatr? Ja w liceum tez bylam bardzo aktywna i aktorsko i rezysersko. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah to byly cudowne czasy i nawet kiedys rozmyslalam o szkole teatralnej tylko to byloby takie nierealne i ciezki kawalek chleba... wiec poszlam na bardziej przyziemne studia...
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
To kilka lat temu chodzilam na warsztaty teatralne w WOK-u,teraz już nie.Zdjatka z Sokolowska sa teraz ale zaproszono nas tam nie jako kółkowiczów, bo teraz jestem w stowarzyszeniu milosników teatru.Troche wyroslam i nie ma czasu na granie.Tylko okolicznościowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum