Czy mozna wyjac pierscien hormonalny w trakcie cyklu?
Zostalo mi jeszcze 8 dni, ale skutki uboczne skutecznie utrudniaja mi zycie
Zastanawiam sie, czy objawy mina same po 2-3 cyklach, czy ja wogole nie nadaje sie do antykoncepcji hormonalnej (rok temu bralam cilest, po ktorym w wyniku krwotoku wyladowalam w szpitalu )
Jestem drobnej budowy i zawsze dosc intensywnie reaguje na wszelkie lekarstwa..wiec moze odczekac?
Z gory diekuje za odpowiedz.
Można wyjąć, ale wtedy musisz liczyć się z zakończeniem jego działania antykoncepcyjnego, wystąpieniem krwawienia z odstawienia i ewentualnymi zawirowaniami w hormonach
Ale myślę, że u ciebie chyba koszty wyjęcia będą mniejsze niż noszenia
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
kami.25 Gość
Wysłany: 28 Luty 2006, 20:58
dziekuje za opowiedz..tylko, ze u mnie krwawienie sie nie skonczylo jeszcze 14 dni juz sie mecze, a kazdego dnia odnosze wrazenie, ze krwawienie sie nasila...tak jak przed rokiem po cilest, kiedy to nawet lekarze nie mogli go zatrzymac..
Boje sie, ze historia sie powtorzy..
Najgorsze jest to, ze jestem w Niemczech i nie mam tu takiego sprawdzonego, znajomego ginekologa...
Nie wiem co robic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum