20 grudnia poraz pierwszy kochalismy sie z koncem we mnie , biore tabletki od pol roku ale wczesniej stosowalismy jeszczze gumki tak ze nie dochodzillo we mnie do wytrysku ... codziennie sie kochalismy a nawet kilka razy dziennie do dziś ...
od wczoraj strasznie bbolą mnie piersi przy dotyku jajniki mnie bolą i zle sie czuję , czym to moze być spowodowane ? własnie koncze opakowanie cilestu zostala mi do polkniecie jeszcze jedna tabletka i 7 dni przerwy, tabletki bralam regularnie o zadnej nei zapomnialam co najwyzej z jakims 40 minutowym opoznieniem badz wczesneij jakos wzielam ... czy to moze być objaw ciąży czy cio ? aha dodam jeszcze ze nigdy mnei piersi nie bolały nawet przed okresem.
no fakt, że pisała, ale zaraz dalej jest przecież, że doustne środki antykoncepcyjne też mogą powodować takie odczucia, a do tego jesteś pod koniec opakowania
ogólne osłabienie i to, że się źle czujesz raczej wynika z przeziębienia
spokojnie czekaj na krwawienie, na pewno przyjdzie a nerwy mogą to opóźnić i będziesz się tylko bardziej stresować
ja teraz biorę 9 opakowanie, nigdy nie używaliśmy gumek, a @ zawsze przychodzila, więc spokojnie - będzie ok
Oj Młodziutka znów sie spotykamy w podobnej sytuacji.... My wróciliśmy do gumek po zeszłomiesięcznych schizach.... W tym miesiącu tylko raz się kochaliśmy, bez prezerwatywy ale nie skonczył we mnie. We wtorek kończe opakowanie. Mam straszne schizy spowodowane dziwnym napuchnięciem warg sromowych i ogólnie wejścia do pochwy. To mnie już przerasta wszystko. Trzymaj się:*
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 23 Grudzień 2005, 00:03
Dziewczyny ja proponuje naprawde dobrego psychologa Bierzecie pigułki regularnie, niemiałyście żadnych wpadek z nieregularnym braniem wymiotami itp WIEC ZAKAZUJE SCHIZOWAĆ!!!! A to wszystko to może być 100 różnych innych dolegliwości a nie ciąża, a jak nie jesteście pewne to teścik i już
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 23 Grudzień 2005, 00:11
Nierozumiem po co bierzecie pigułki, jak i tak stosujecie prezerwatywy i stosunek przerywany ło matulu !!! to po co się faszerować?! W takim razie tabsy nie są wam potrzebne
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Nierozumiem po co bierzecie pigułki, jak i tak stosujecie prezerwatywy i stosunek przerywany ło matulu !!! to po co się faszerować?! W takim razie tabsy nie są wam potrzebne
nie pozostaje mi nic innego jak podpisać się pod tym łapami i nogami..
troszkę luzu tabletki naprawdę są O.K. ! zaufajcie im
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum