Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3300 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 27 Wrzesień 2008, 15:46 Pomocy Kobiety ;)
Potrzebuje waszej pomocy!!!
Chce nowe okulary i nie mogę sie zdecydować, nic tak naprawdę nie rzuciło mnie na kolana. Wybrałam dwie oprawki i sama nie wiem, w której mi lepiej, a może w żadnej i zostać przy starej (3), bo tak naprawdę zmieniać nie muszę to raczej taka zachcianka i sama nie wiem więc proszę o wasze zdanie na ten temat.
Ostatnio zmieniony przez Nofret 28 Wrzesień 2008, 09:08, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3703 Skąd: warszawa
Wysłany: 27 Wrzesień 2008, 15:49
bardzo Ci ładnie en face w tej pierwszej, najładniej moim zdaniem, ale nie podoba mi się z boku. jakieś takie.. za dużo. ja wolę prostsze
ale jeśli chodzi o same oprawki, to 1. zdecydowanie najlepiej.
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3300 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 27 Wrzesień 2008, 15:56
No kurcze robią teraz takie jakieś udziwnione Przymierzyłam dziś chyba milion i mam mętlik w głowie.
Dzięki alizz, chodzi mi właśnie, żeby ktoś z boku na to spojrzał i ocenił bo jam już głupia
Wysłany: 27 Wrzesień 2008, 20:02
Dzięki dziewczyny !!! hmmmm nie wiem co mam kurka robić M też stwierdził, że chyba w starych lepiej
Tak czy siak bardzo dziękuję za wasze opinie, może naprawdę lepiej poszukam czegoś co mnie rzuci na kolana muszę się z tym przespać jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum