Gdzie idziecie na sylwestra? Jakie jest najlepsze miejsce? A może gdzieś wyjeżdżacie?
Pozdr.
Marta
[ Dodano: 23 Listopad 2007, 14:09 ]
a przypomnialo mi sie !!!!!!
Pamiętacie czasy PRL-u kiedy to nasze babki stały w kolejka za papierem dupnym co za jazda.
Te „systemy” na glowach i te wdzianka sama rozkosz. Jeśli chcecie babeczki sobie po przypominać jak to było to przesyłam wam kilka linkow ze zdjęciami. Buziaczki 102
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1822 Skąd: warszawa
Wysłany: 29 Listopad 2007, 16:02
Dobra, spam spamem, pierwszy post możemy olać i skupić sie na temacie.
Jakie macie w tym roku pomysły na sylwestra?
Ja, jak co roku utwierdzam się w przekonaniu, że nie lubię tego dnia. Mam nadzieję, że mimo to spędze go miło w miłym towarzystwie.
Mamy z moim chłopem propozycję pojechania nad morze, do chaty znajomych kolegi (blablabla), ale troche się cykam, bo towarzystwo nieznane, ja mam lekką fobię na punkcie obcych ludzi (szczególnie jakichś 'paczek' towarzystkich, do których nie należę) i jak mi sie nie spodoba, to nie wystarczy zamówić taksówkę i szybko wrócić do domu... : /
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 30 Listopad 2007, 19:49
mi się marzy wypad gdzieś razzzzzzzzzzzzzzzzem... tak się za nim stęskniłam, w znaczeniu: za całymi dniami i zasypianem z nim... ach..
no ale raczej nie wypali - > wypali później (wyprawę planujemy na nowy roczek ) a Sylwek gdzieś chcemy ze znajomymi.. ale jeszcze nie wiadomo NIC ..
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum