Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: orchid
24 Sierpień 2007, 21:50
Z A K U P Y
Autor Wiadomość
Emilcia 
Główny Moderator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 19 Luty 2006, 13:11   

mój robi tak błyskawicznie zakupy że aż go podziwiam :) ja tak nie potrafię ,muszę z 10 razy pomyśleć zanim kupię

pyza 
Tu już tylko odwyk może pomóc

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 19 Luty 2006, 15:18   

Nie trawię zakupów.

Mój facet też nie za bardzo, ale jak już sie wybierze, to wybiera naprawdę fajne rzeczy. Ma chłopak gust (chociaz ostatnio sobie kupił na złość wszystkim czerwony sweterek z granatowe romby a la lata prlu czy inne takie i gorszy oczy --> choć 50-letnim ciotkom sie podoba, hie hie)

iskierka666 
Gaduła

Wysłany: 20 Luty 2006, 12:36   

ja uwielbiam robic zakupy z moim A. naprawde :D Po prostu mogę chodzic i chodzic po sklepach a on zawsze cierpliwie czeka 8) i jeszcze doradza :) albo sam mi wybiera cos ładnego :) oczywiscie przyjęłam tu tą optymistyczną wersję ze akurat mamy pieniadze :) bo tak naprawde to teraz z tym bardzo krucho :?
Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!

Emilcia 
Główny Moderator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 20 Luty 2006, 14:36   

kupiłam podkład Astora :) jutro wypróbuję czy z kolorkiem trafiłam :roll:
Naj za złotówkę :wink:
była też Claudia za 2,50 z parasolką ale dopiero przy kasie mówią prawdziwą cenę :?

GabiRaf 
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 20 Luty 2006, 15:04   

heh, a ja tam nie lubię robić zakupów :roll: ... zawsze sobie żałuję, choć dla innych osób (czyt. bliskich) potrafię wydać grubą kasę bez mrugnięcia okiem. Shopping, to nie dla mnie... no czasem window shopping ;)

[/url]

d(Rr)r 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 20 Luty 2006, 16:36   

jak ja ide na zakupy to musze mieć minimum 300 pln ,bo wiem ze na zaplanowanowanej bluzce lub spodniach sie nie skonczy. zawsze ,ale to zawsze musze kupic co jeszcze,a teraz w planach mam polowanie na jeansy :) nawet juz upatrzyłam,tylko żeby mi rozmiar przywieźli :!:
[ XXXXXX L] ;)
edit:
dziś mam ochotę na jakąś śliczną filiżanke z imbryczkiem ;) ide do galerii cos upolowac :)
edit2:
kupiłam filiżankę i jeszcze pudełeczko na szminkę ;takie jak chińskie [smilie=buja_w_oblokach_na.gif]

Nixie
Kataryna

Wysłany: 21 Luty 2006, 20:04   

pyza napisał/a:
Nie trawię zakupów.

Mój facet też nie za bardzo, ale jak już sie wybierze, to wybiera naprawdę fajne rzeczy. Ma chłopak gust (chociaz ostatnio sobie kupił na złość wszystkim czerwony sweterek z granatowe romby a la lata prlu czy inne takie i gorszy oczy --> choć 50-letnim ciotkom sie podoba, hie hie)
takie sweterki są fajne, strasznie lujowskie:P

Ja teraz zaczynam polowanie na jakieś fajne spodnie, jak wydrowieję to sie wybiorę do silesii albo fashion house. na oku tez mam od dłuższego czasu spódnicę z falbanami w deseń moro oraz brązowy topik z koronką:D ale to na lato:P

A w ogóle jeśli chodzi o samo robienie zakupów to lubię, ale czasami. Ogólnie to jestem bardzo wybredna i często jest tak,że podoba mi się ogólnie typ jakiejś rzeczy, ale potem zaczynają mnie wkurzac szczegóły i tego czegoś nie kupuję. Idąc na zakupy mam w głowie wzor tego co chce kupić i często wracam bez zdobyczy zawiedziona, że w sklepach nie ma tego, czego szukam.

Najgorzej wychodzi mi kupowanie butów. Adidasy to jeszcze jakos tam wybiorę, bo mam jakieś upatrzone, a potem szukam po sklepach. Choć raz miałam nie lada problem. Byłam z bratem na zakupach i chciałam kupic właśnie adidasy. Przechodziliśmy poł Katowic a i tak w koncu kupiłam buty, które mierzyłam na początku. Wracałam po nie 2 razy. Dziś mają 3 lata i dalej są to moje ulubione adidasy. Ale najbardziej nie cierpię kupowac butów wyjściowych. Na studniówkowe buty polowałam miesiąc...W końcu dorwałam, ale i tak nie do końca takie, jakie chciałam- i tak je lubię:) Chociaż lezą w szafie:P

milusza, Ty mi nie mów o serkach pleśniowych bo az mi ślinka leci :!: ;)[/b]

Rosemary 
Junior Administrator

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 22 Luty 2006, 01:22   

Pasek w Trollu, choć w domu to mi się mniej podoba jakoś. Ale jakiś musiałam sobie kupić, bo ostatnio mój ulubiony spsułam ;]

SunFlower 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 25 Luty 2006, 00:40   

kupiłam sobie jeansy. mi się tam podobają, ale moja Mamcia stwierdziła, że mi prawie....wzgórek łonowy widać :shock: (skąd ona zna takie słowa ;) ).
cóż, trzeba przyznaczc, że aż tak wyciętych biodrówek to jeszcze nie miałam 8) .

ach i kolczyki...z turkusowymi błyskotkami...takie fajne, orientalne :smt047 .
byłam na tych zakupach z koleżanka i szkoda mi było biduli. znowu do głosu doszło moje niezdecydowanie. ludzie ja to jakaś chora na głowe jestem.
przyznaję, że zakupy ze mną to katorga :smt120 .

Nixie
Kataryna

Wysłany: 25 Luty 2006, 12:44   

Przedwczoraj byłam w Silesia City Center w poszukiwaniu dżinsów. Wczesniej przechodziłam całe centrum Katowic. I w każdym sklepie to samo: spodnie-wąskie rurki (nienawidze takiego fasonu), na kieszeniach jakieś tandetne aplikacje...masakra. Ja po prostu szukałam dżinsów mających jakieś małe urozmaicenie oraz lekko rozszerzone nogawki. W Silesii odwiedziłam wszystkie sklepy z odzieżą i w ostatnim znalazłam fajne spodenki (małe przetarcia kolor typowy denim-cudo). Tylko rozmiar był nieodpowiedni i musiałam po mój rozmiar jechać do Off The Lip w Chorzowie. Ale było warto. A z tych spodni to takie biodrówy, że mi "przedziałek" widac jak się schylę, bez paska nie ma szans:P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi