mój robaczek też ma stópki dleikatesiki:P
moja teoria tłumaczaca tn stan jest fakt,że oni nie chodzą boso zbyt często,my latamy a to w klapeczkach,a to w sandałkach a to wogóle na boso,ja np tpo uwielbiam i moje stópoki muze szorować pumeksem codizennie bo sie uodparniaja na czynniki zewnetrzne takie jak kamienie,piasek itp,no i chodzimy czesto w niewygodnych bucikach,szpilkach itp to tez ma znaczenie,faceci maja wygodne butki,zawszeskatrpetki,to wsyztsko chroni stópki od twardniecia naskórka,tak mi się wydaje:)
mój męzżczyzna nie uzywała innych kosmetyków niz mydło i pinka dl golenia,odkad go pilnuje,uzywa spraju łagodzacego podraznienia po goleniu,kremu nivea do bużki,wczesniej miał buzie jak tarka do sera:P
wode toaletowa używa,dyzodorantu,nad paznokciami pracuje:P
przestał obgryzać ale nie chce ich czyscic za czesto,leniuch jedne:/
ale myje sie 2 razy dziennie:) prysznic szybko,i wsio:) dodam że uwielbiam jak wychodzi spod prysznic taki mokry i pachnący żelem do mycia:D ach,wrrrr
_________________ a ty mi pokaż gdzie anioły wędrują po ziemi...
Wiem, że to kącik dla panów, ale podam wam sposób na gładkie stopy, a więc: ciepła woda + najwyklejszy kwasek cytrynowy. Moczymy nogi 20 min. i ścieramy pumeksem. Powtarzamy w razie potrzeby. Ten zabieg pomaga nawet wyleczyć pekające stopy, więc spróbujcie. Ja się przekonałam, że warto.
Wiem, że to kącik dla panów, ale podam wam sposób na gładkie stopy, a więc: ciepła woda + najwyklejszy kwasek cytrynowy. Moczymy nogi 20 min. i ścieramy pumeksem. Powtarzamy w razie potrzeby. Ten zabieg pomaga nawet wyleczyć pekające stopy, więc spróbujcie. Ja się przekonałam, że warto.
a w jakich proporcjach ten kwasek ?
a co do panow to ja odwiecznie jestem na TAK, tak powinni uzywac kosmetyki pielegnacyjne........... zeby np. nie miec buzi jak tarka do sera
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 22 Październik 2006, 02:11
powinni, ale bez przesady.
ja ostatnio widziałam pana, który sobie usta pomadką smarował bezbarwną... jakoś tak dla mnie to dziwne. choć póżniej ustka miał zapewne smakowicie miękkie i gładkie... nie chciałam jednak sprawdzać nieeeeeee...
ale dobry zapach, żelik pod pysznic... wlos ułożony... okej!
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
ja ostatnio widziałam pana, który sobie usta pomadką smarował bezbarwną... jakoś tak dla mnie to dziwne. choć póżniej ustka miał zapewne smakowicie miękkie i gładkie... nie chciałam jednak sprawdzać nieeeeeee...
ale dobry zapach, żelik pod pysznic... wlos ułożony... okej!
Myśle sobie . . . ze niech używa tej pomadki, w koncu jego usta są tak samo wrażliwe jak moje, ale niech robi to jak ja tego nie widzę
Mimo wszystko jest to dla mnie zniewieściałe !
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 22 Październik 2006, 12:39
dokladnie. nie chę tego widzieć.. kurdę, a on to zrobił... na stołówce w pracy.... tak jakoś to ... wąlśnie zniewiesciale wyglądało.... krem oki, nie wiem no, dziwnie i zaskakujaco ...
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
hmm mnie to jakoś ani nie dziwi ani nie degustuje,pomadka jak pomadka uniseksowna.
Mnie też to nie dziwi, sama kupuję mężowi, ale tylko na zimowe mrozy, tyle, że mój nigdy nie maluje ust tą pomadką, a jedynie grzebie w niej "paluchem" i smaruje usta palcem.
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 23 Kwi 2005 Posty: 1775 Skąd: Warszawa
Wysłany: 22 Październik 2006, 20:27
ja swojemu J sama smaruje bo on o takich rzeczach nie mysli, nawet jak by mu usta zeschly jak styropian :/
Robie mu tez nieraz peeleing buzki, i calego ciałka , czasem kpaiemy sie razem w kawie Staram sie sama troche dbac o niego bo on nie mysli o tym Musze mu buzie smarowac kremem bo on tego nie widzi ze jest mega wysuszony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum