"Zabiegi pielęgnacyjne nie są już tylko domeną kobiet. Mężczyźni, chcąc mieć zadbaną, pozbawioną podrażnień po goleniu, zdrową i atrakcyjną skórę, też sięgają po kosmetyki pielęgnacyjne. Codzienne branie prysznica i golenie, sprzyjają wysuszaniu skóry. Powodują je również używanie zasadowego mydła, golenie zarostu „pod włos” oraz stosowanie wody toaletowej z zawartością alkoholu. Picie alkoholu, palenie papierosów, przebywanie na słońcu powodują zmniejszanie ilości kolagenu i powstawanie zmarszczek.
Dlatego ważna jest regularna pielęgnacja."
sam jestem jak najbardziej za uzywam kremu po goleniu a dopiero po tym zabiegu np jakas woda pachnąca Innych zabiegów narazie nie praktykuje ale np bardzo czesto udaje mi sie wmasować w dłonie reszete kremu który pozostaje jak ubieramy małą na spacer lub po jej kąpieli
PANUJE TAKA OPINIA ZE FACET KTORY O SIEBIE DBA DO CIOTA i ze prawdziwemu mezczyznie wystarczy mydlo i zyletka nie wiem kto to wymyslil ale na pewno nie kobiety
ja jestem jak najbarzdiej ZA tym aby panowie dbali o siebie, balsamy, kremy , wody po goleniu, dezodoranty-antyperspiranty to minimum, depilacja to tez dbanie o siebie i wcale nie gejowate tak wiec szanowni mezczyzni naszego forum dbajcie o siebie i powiedzcie o tym swoim kumplom przy piwku... tak jako dodatkowy temacik
aha! i te wasze nieszczesne stopy pumeks nie gryzie a kremy do stop nie wyzeraja skory
no na temat stop np moich to jak chce niech wypowie sie Iskierka
To fakt Jezeli chodzi o stopy to jeszcze nigdy takich nie widziałam Normalnie podusie jak pupcia niemowlaka Czasami zastanawiam sie czy Negocjator to wogóle chodzi czy fruwa nad powierzchnią ziemi
Co do pielęgnacji to uważam że przystojny mężczyzna to zadbany mężczyzna. Wcale nie musi byc specjalnie obdarzony urodą, ale gdy jest zadbany, czysty i pachnący to jest w stanie zdobyc tę najpiękniejszą eliminując Bóg wie jakich przystojniaków
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3182
Wysłany: 24 Sierpień 2006, 16:57
Ramzes napisał/a:
tak jest balsam po goleniu, woda po goleniu i dezodorancik !! i koniecznie czyste paznokcie
Oj tak paznokcie czyste i nie poobgryzane
I do listy powyzej jeszcze dodam (z mi wiadomych mezowych specyfikow ) krem nivea do twarzy i rak, krem do depilacji (chyba by mnie ubil jakby to zobaczyl ) i balsamy nawilzajace do ciala (ale tylko uzywa ich latem , zwlaszcza po slonecznych kapielach )
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Ja mojemu kupilam bardzo drogi krem dla mezczyzn (do skory wrazliwej, alergicznej) a on go uzywa do rak
Ale przynamniej zaczal uzywac kremu po goleniu i juz nie narzeka, ze go buzia piecze
A podpis Negocjatora jest the best
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum