Polecam fajny serwis dla tych którzy chcieliby spróbować zrobić sobie piwko w domu lub dla tych którym na piwko żona zabrania wydawać pieniądze Jest tutaj wszystko co potrzeba bo zrobienia browarka - mniam
Sam może kiedys spróbuje jak będzie czas i pieniądze moze wymyślę jakiś nowy smak piwka, opatentuje i podbije nim świat
tylko jeszcze nie wiem jakbym go nazwał może "Psycho browar"
nie wiem co sie stało że zostałem wylogowany z forum i założyłem temat jako Gość ale chyba dlatego że forum coś się wiesza ostatnio proszę Moderatora o zmiane autora tematu dzięki
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 29 Sierpień 2006, 19:51
Negocjator napisał/a:
nie wiem co sie stało że zostałem wylogowany z forum i założyłem temat jako Gość ale chyba dlatego że forum coś się wiesza ostatnio proszę Moderatora o zmiane autora tematu dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum