Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 9 Luty 2008, 13:47
ja nie będę miała walentynek ale zycze Wam udanych i pełnych miłości
tak żebyście poczuły znów to zauroczenie i głębię miłości, żeby wzbudziła się w Was znów ta początkowa radość
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3590
Wysłany: 12 Luty 2008, 16:39
no dziewczynku udanych Walentynek 08, moj obecny nie uznaje takowych... moi rodzice maja 14 lutego rocznice slubu....jak sie pobierali to oczywiscie nie bylo tego swieta..
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 12 Luty 2008, 21:04
oj mała....
znając Migotkę, wiem co piszę: )
a znam też takich, co nie uznają, ale cały rok się starają i dlatego też znosiśz kobitko, bo najwyraźniej Twój do nich należy :*
mój też srednio uznaje, ale milo gdy ma sie jeszcze jakas okazje by bylo wyjatkowo...
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3590
Wysłany: 12 Luty 2008, 22:06
mała mi napisał/a:
Mój też nie uznaje i też spędzę walentynki sama i jakoś to znoszę
A dla świętujących - wszystkiego miłosnego
nie naleze do tych uchachanych na walentyki mała mi.. ale poniewaz nigdzie nie wychodzimy itd ( nie chce mi sie szczegolow podawac) to myslałam ze chociaz ta okazja go zmusi... ale raczej nie... tu nie chodzi o swieto...
spedze walentynki przed kompem online z Wami Foremkami i ..lepsze to niz z naburmuszonym nim... buziaki
a Opu chyba miała na mysli całoksztalt sytuacji...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum