Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1667 Skąd: warszawa
Wysłany: 15 Luty 2008, 17:36
Nofret napisał/a:
Moj M powiedziła ze z okazji Walentynek nie bedzie mnie dziś lał - zart oczywiscie.
hahahah, cudnie
U nas tez walentynek nie było. Chociaz tego sztucznego swieta generalnie nie lubię, to przyznaję bez bicia, że w tym roku akurat byłam nieco zawiedziona.
Wysłany: 15 Luty 2008, 17:38
U mnie był D., była róża, wino, spacer i duuużo rozmów. A potem były przytulanki .
dostałam również bukiet z 5 czerwonych róż, razem z liścikiem - "kwiaty 50 zl, dostawca kwiatów 20 zl Twoj uśmiech bezcenny " , który dostarczył mi kurier. No i czekam,az moj tajemniczy wielbiciel sie ujawni (chociaz się juz domyslam )
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 15 Luty 2008, 19:07
U mnie suuuuuuper imprezka Walentynki obchodziłam raz tylko kiedyś, bo on chciał. Było powiedzmy, że ok. A tak solo to w tamtym roku knajpa ze znajomymi i w tym roku też - ale to było naprawdę coś oooch. Bosko Już zapomniałam, że można się tak dobrze bawić
_________
Po chwili namysłu - czy imprezę można nazwać obchodzeniem walentynek tylko dlatego, że jest w ten dzień? Chyba niezbyt Czyli nie obchodziłam W. tylko się bawiłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum