Jestem zaciekawiona Waszymi propozycjami spędzenia tego dnia(lub wieczora)z ukochaną osobą.
W moim przypadku zadanie mam utrudnione,gdyż mój partner aktualnie znajduje się na diecie(ja zresztą też) i wykluczam jakąs pyszną kolację we dwoje....na sałatki wybierać się nie będę,bo mam je na codzień.
Mieszkamy z moją przyszła teściową,a więc wszelkie atrakcje typu 9,5 tygodnia odpadają tego wieczora...;-/
Poszukuję pracy,więc póki co nie jestem w stanie kupić nic szczególnego w charakterze upominku..
PORADŻCIE CO MOGĘ ZROBIĆ,Żeby było fajowo i Niespodziewanie w tym dniu...
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5063 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 2 Luty 2008, 16:14
My będziemy w Zakopcu przez tydzień, więc to będzie jeden wielki relaks i świętowanie
A dla Was?
Pomyśl, możesz np. wydrukować kilka zdjęć z Waszego wspólnego życia, z różnych okresów, wkleić w samodzielnie zrobiony album, i popodpisywać swoimi komentarzami - co się wtedy działo, co czułaś, albo jakie smsy do siebie wysyłaliście?
albo jakoś nietypowo w ramkę/ramki wstawić zdjęcia.
Albo poduszkę uszyć? /poszewkę w sensie/
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 923 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2 Luty 2008, 23:15
ja juz jestem zmeczona wszelkimi wyjsciami do kina, kawiarni restauracji itp i bedziemy siedziec w walentynki w domu i pic wino, nic szczegolnego nie przewiduje, ale ten album to fajna sprawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum