mam specjalna karte obserwacyjna oczywiscie,gdzie uwzgeldnia sie temp,sluz oraz wlasnie grubosc szyjki macicy.zacze od nastepnego cyklu.mam nadzieje ze bedzie udawalo mi sie to wyczuc.chce miec jednak duza pewnosc,tzn czuje sie pewnie,ale wiadomo...nigdy niczego nie mozna byc pewnym
I jeszcze jedno pytanie.wczoraj wrocilam pozno do domu.tzn dzisiaj.bylam o 4 i spalam 4 godziny,obudzilam sie o 8 i zmierzylam temp.,zawsze mierze o 6 rano,to juz koncowka cyklu wiec nie musze byc taka dokladna,ale pamietasz moze ile sie dodaje albo odejmuje od temp??mialam dzisiaj 36,84...
zolty nieplodny mowisz nie nie jestem,wiem ze dostane okres, teoretycznie wszystko powinno byc dobrze.czasami schizuje bo tyle sie teraz slyszy o przypadkach zajscia przez glupi przypadek. Bedzie co bedzie. jeszcze 2 dni i powinnam dostac
w styczniu odstawiłam tabletki anty., cykle mam dość regularne; w okolicach dnia, gdy wg kalendarzyka przypada jejeczkowanie, pobolewają mnie jajniki. czy może to być właśnie objaw jajeczkowania?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum