Wysłany: 13 Lipiec 2005, 16:06
Powodzenia
Moim zdaniem naprawdę warto Ja już kwestię śluzu mam opanowaną Gorzej z temperaturą, bo rzadko wstaję o jednej godzinie
Używamy tylko prezerwatyw - w dni płodne. W dni niepłodne nie stosujemy antykoncepcji. Jak do tej pory nie zawiodły moje obserwacje Oczywiście, jeśli chodzi o dni płodne, zawsze bierzemy nieco szerszy "zakres bezpieczeństwa"
O kurcze, dopiero teraz się kapnęłam, że tam jest więcej niż 1 strona do poczytania Noooo, to jak teraz to poczytam to może wszystko się wyjaśni. Choć na pierwszy rzut oka zdaje mi się to zbyt skomplikowane
Z poznawaniem siebie to tak napawdę najlepiej by bylo, gdybyśmy mogły wyjechac gdzieś daleko, odpocząć i żyć bez stresu. Bo nawet najmniejsza chwila stresująca dla nas wpływa na zmiany tem i śluż i naturalne metody planowania rodziny biorą w łeb
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 6 Maj 2006, 22:09
fakt, że te pomairy to sprawa bardzo delikatna... ALE odkąd je prowadzę, nareszcie zaczynam siebie poznawać. zdecydowanie mi się to podoba. czuję, że wiem, co się we mnie dzieje. nawet jak coś nie do konca dobrze wychodzi na wykresie, itp...ppolecam. przynajmniej jako pomoc w poznawaniu siebie.
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Jak wiecie mam przerwę w braniu tabsów i postanowiłam się poobserwować i zacząć od śluzu i teraz mam problem bo od końca @ śluzu brak, a za parę dni powinnam mieć teoretycznie owulację.
Ile dni przed owulacją zaczyna się pojawiać śluz?
Nie obserwowałam takich rzeczy zanim zaczęłam brać tabletki, więc nie mogę sobie nawet przypomnieć jak to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum